Hirdetés 

Tóth Andi rajongói ínséges és várakozással teli 20 napot vártak az énekesnő új Instagram bejegyzésére. Úgy tűnik, hogy a fiatal sztár, aki saját divatmárkát alapított, valóban megosztó személyiség. Egyetlen fotó is képes volt kiverni a biztosítékot a kommentszekcióban. Na de hogy került oda Marics Peti?

Fotón a bizonyíték: Vele vigasztalódott egy ágyban Marics Peti!

A ValMar együttes frontembere, Andi egykori szerelme nem hiányozhatott az új fotó kommentjei közül. Mármint a csapat legnagyobb slágerének pár sora, amivel az egyik rajongó bókolt Andinak.

„Azt mondom, ÚRISTENNN, ki ez a szép lány?”

-írta a kedves rajongó, amire sokan rákontráztak, hogy nem oda Buda…

„Most sem csúnya, de azért régen sokkal szebb volt.”

– jegyezte meg az egyik követő, majd egy következő még durvábban fogalmazott.

„A széplány egy rondaság lett!”

Érthetetlen egyébként, hogy miért kell foglalkozni valakivel, akit sem jónak, sem szépnek nem tart az illető, de ő tudja… Andi valószínűleg emiatt nem fog eret vágni magán. Na de van ott még, ahhonnan ez jött…

„Egy kis darab fika megint lóg az orrodból!”

– utalt egy hozzászóló az énekesnő orrpiercingjére, de volt, aki nagyon kedvesen és kulturáltan védte meg a visszavonult énekesnőt.

„Szia kedves Andi! Annyira szeretem benned, hogy mered megmutatni a természetességed, a valós önmagad, és nem agyon plasztikázott, vagy smink mennyiség van rajtad. TE így vagy a legszebb!”

-írta a rajongó.

kiemelt kép: TV2

Hoppá! Tóth Andi áttetsztő fehérneműben pózol a kamerának! – fotó

/p>