Hirdetés 

Na most az a helyzet, hogy ha december óta aggódhatott Krausz Gábor a házasságáért, akkor a Fricska táncosa elkezdhet aggódni az új kapcsolatáért. Miközben ugyanis a szerelmi szálak szépen lassan elkezdtek szövődni, a nemzet anyja a Sztárban sztár leszek! válogató adásait forgatta, és bizony az egyik adásban láthatóan és félreérthetetlenül flörtölt egy örmény sármőrrel – írta a promotions.hu.

Friss fotókon Tóth Gabi és új szerelme, a Fricska táncosa! Csak úgy izzik a levegő köztük…

Több forrásból is úgy hallani, hogy Tóth Gabi és új pasija, Papp Máté Bence nagyon boldogok és továbbra is együtt élnek abban a szentendrei házban, amit “Krauszommal” álmodott meg a Kárpátok Madonnája. Vannak azonban sokan, akik azt mondják, hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű. Miután lement a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adása a TV2-n, néhány néző a közösségi médiában arról beszélt, hogy Gabi feltűnően közel került az egyik versenyzőhöz. A fiatal férfi produkciója mindenkit lenyűgözött, Gabit azonban úgy tűnik, hogy a kelleténél is jobban. A dal végén az énekesnő leszögezte, hogy az örmény énekes az ő csapatába kell, hogy kerüljön, de persze a fiatalember nem úszta meg flört nélkül sem. Megvan tehát az első rajongója Tóth Gabi szmélyében.

A nézők a közösségi média felületek kommentszekciójában jól kitárgyalták az esetet, ebből idézett a portál.

„Gabika szemei hogy csillogtak már, mikor bejött a srác. Vajon ekkor már volt Fricska?”

„Gabi visszavehetne most már tényleg az arcából, mert baromi idegesítő. Senkit sem érdekel, hogy neki kire és miért ázik a bugyija, jó lenne ha a magánélet külön lenne választva a műsortól”

„Na, akkor Fricska repül, megvan az új pótlék”

„Szegény mi lett volna vele ha Gabihoz kerül”

-írták a kommentelők. Sokak szerint az is eldőlt, hogy ki lesz az idei széria győztese, azonban addig még sok víz lefolyik a Dunán…

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi beszólt a károgóknak! “A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal”

/p>