Hirdetés 

Járai Máté az RTL kamerái előtt beszélt teljesen nyíltan és őszintén a nyitott házasságáról. A kitűnő színész elmondta, hogy rendszerint zavarba érzi magát, ha úgy érzi, hogy egy hölgy nyitna felé.

Járai Máté női ruhába öltözve vallotta be Istenes Bencének: “Nagyon bejössz…”

Az RTL videóinterjújában arról is beszélt a népszerű színész, hogy a nyitott házasságot mennyire félre tudják értelmezni az emberek.

“Mindig az az érzésem, hogy akik támadnak bennünket, azok attól félnek, hogy egyszer csak ez mint egy ilyen pestis, elindul, és megfertőződnek nyitott házassággal az emberek. Össze-vissza fognak rohangálni, és akit meglátnak az utcán, elkapják és megerőszakolják. Ez nem így van. Sokféleképpen lehet élni…”

-mondta Járai, aki pont arra a nyitottságra a legbüszkébb, ami őt és párját jellemzi.

“Nekem mindig szexuális vonzalomból indulnak ezek a kalandok, soha nem érzelmi alapon. Azt kell mondjam, hogy a 24 év alatt egyetlen egyszer őrültem meg, akkor is három hónapra.”

-árulta el a színész, aki azt sem tartotta titokban, hogy felesége mellett csak férfiakkal lépett félre.

Annak az oka, hogy én csak férfiakkal léptem félre, vagy volt kapcsolatom ez alatt az idő alatt, amióta a Kírával együtt vagyunk, szerintem az, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok e téren, mint csajokkal. Engem mindig nagyon zavarba hoz, ha lányoktól érzem azt, hogy nyitnának felém, vagy bejövök nekik. Egész egyszerűen nekem a Kíra az, aki időnként megtestesíti azt, ami nekem a nőben bejön, vagy a vágyam. Az így jó, hogy nekem van egy feleségem és közben vannak kalandjai. Egyébként valószínűleg a Kírának is sokkal mélyebbre menne, ha én egy nővel csalnám meg.

-vallott Járai, aki szerint nővel továbbá azért sem tudná ezt megtenni, mert hatalmas lenne rajta a teljesítménykényszert. Máté beszélt még a plasztikai beavatkozásokról is, de egyéb témák is szóba kerültek az interjúban, amelyet itt meg is nézhetsz.

kiemelt kép: Instagram

A rajongók imádják Járai Máté új videóját! “Helyes nő vagy Máté!”

/p>