Hirdetés 

Baukó Attila, művésznevén Azahriah még csak 21 éves, de már sikeresebb, mint sok egész életet lelélt előadóművész. Amíg nagy nevek hónapokig árulják a belépőjegyeket a Papp László Sportarénába, addig Azahriah órák alatt elad közel hetvenezer jegyet a Puskás Stadionba. Aztán ma valószínűleg ugyanezt fogja tenni másodszor is…

Azahriah toi-toi wc mellett szexelő szeretője újra bevetésre készül

A hazai popzenei szakmában a jelenség sikerét sokan nem értik, voltak, akik egyes fórumokon hangot is adtak a véleményüknek. Czutor Zoltán például semmi extrát nem lát Azahriah-ban.


Czutor Zoli szerint Azahriah produkciója proli (Fotó: RTL)

“Én nagyon sok esélyt adtam a dalainak. Sokszor újrakezdtem, hogy zenében, szövegben is megpróbáljam felfedezni, ráérezni. Sajnos semmivel nem tudott meglepni, lelkesíteni, tehát megvenni sem. Sokszori próbálkozás után is az az érzésem, hogy zavarba ejtően gyenge, átlátszó, ötlettelen és proli. Persze, nyilván stadionkoncert, meg minden. De ugyanennyi erővel zseni Zámbó Jimmy, Orbán Viktor, vagy Majka is, hiszen milliók imádják őket is. Mivel az igazságnak egyáltalán nem kritériuma az igazság népszerűsége, a kedvelőinek legyen elég elfogadtatni azt, hogy népszerű! Azt azért már mégse kelljen, hogy jó is”

-írta a popzenész, aki mellett véleémnyt formált még Koós Réka is.

“Na meghallgattam 3 dalt. Képtelen lennék megkülönböztetni őket. De annyira nem az én zeném hogy inkább nem is mondok véleményt. Meg nem is érdekel senkit én tuti nem leszek ott az Arénában.”

-írta a legendás Koós János lánya, a szintén énekes és színésznő, Koós Réka. Voltak, akik kiálltak Azahriah mellett, többek között Majka is.

“Ezeknek az embereknek a 90%a sosem fog megérteni egy sikeres előadót, mert ő vagy sosem volt sikeres, vagy egyszerűen irigy, vagy mindkettő. Legtöbb esetben meg az egyik szülte a másikat… Azahriah azért egy hihetetlenül felkapott előadó, mert a dalai egész máshogy, és másról szólnak mint kortársainak. Ez már elég ahhoz, hogy népszerűbb legyen náluk. Nagyon sokszor léptünk fel együtt, egy helyen. Láttam sokszor a színpadon, és itthon a gyerekek is rongyosra hallgatják a dalait. Vannak dolgok amiket én a helyében egészen máshogy csinálnék ,dehát pontosan azért mert én egy másik előadó vagyok. Nem kezdek el okoskodni nyilvánosan, vagy adok kéretlen tanácsokat egy olyan fiúnak aki jelenleg minden fórumon no1.”

-írta a közösségi oldalán Majka.

Tóth Gabi is azok mellett van, akik szerint Azahriah korszakalkotó és bizony ilyen fiatalon ír könnyűzenei történelmet.

“Kreatív és tehetséges! Megérdemli. (…) Számomra (tisztelet a kivételnek) , a magyar zenei szakmában ,ahogy egymást tapossák , elszomorító…képmutató emberek, akik egy partyn jópofiznak, aztán ahonnan lehet kifúrják a másikat… hiányoznak a “nagyöregek” , akik valahogy mindig egyensúlyt tartottak és összehozták a zenész generációkat … hiányoznak … hiányoznak azok a közösségi helyek pl szeparé, ahol tudtunk egymással beszélgetni… alteros , népzenész, dj, rocker… mindenki… jót tenne a szakmának… talán picivel nagyobb lenne az összefogás és kevesebb a másikra irigykedés, megfejtés…”

Tóth Gabi is kiállt Azahriah mellett (Fotó: TV2)

kiemelt kép: Instagram

Azahriah tiszta vizet öntött a pohárba: “Jól megy a f*szomnak…”

Zámbó Jimmy szelleme sosem nyugodhat, Azahriah kipécézte

Hoppá! Azahriah alkalmi szexpartnerének üzent a sztár barátnője, Luna!

/p>