Hirdetés 

A mulatós királynőként is aposztrofált Suzy a Ripostnak adott terjedelmesebb interjút, ahol elsősorban csajos dolgokról volt szó. Az énekesnő naptára egész évben tele van fellépésekkel, így igyekszik mindig fitt maradni, hiszen a koncertek komoly fizikai megterhelést is jelentenek.

Hatalmas a boldogság! G.w.M.- mel ünnepel Suzy!

Plasztikai beavatkozásokkal nem él, azonban a sport és a helyes táplálkozás első számú szempont a mindennapjaiban.

„Vallom, hogy a közönséget mindig meg kell tisztelni. Soha nem szeretném elhanyagolni magamat, jól szeretnék kinézni 80 éves koromban is.Amennyire az időm engedi, szakítok időt az edzésre, figyelek az étkezésemre és odafigyelek mindezzel együtt a kilókra is. Elégedett vagyok magammal és pont annyit foglalkozom a külsőmmel, amennyit szükséges.”

-mondta a lapnak az énekesnő, aki arra a kérdésre is válaszolt, hogy mennyi időt tölt a fürdőszobában a szépítkezéssel naponta.

“Szerintem annyit biztosan nem, mint férfi művész kollégáim”

– vágta rá nevetve.

„Csak annyi idő telik el a fürdőszobában és a sminkasztalom előtt, amennyi nagyon szükséges. A rajongóim is látják, hogy a fellépéseken szeretem a natúr és minimális sminket, nem szeretem a túlzásokat. Van az az idő és hely, amikor és ahol extrémebben kell megjelennem, például a televíziós felvételek mindig többet igényelnek, oda van, hogy a fodrászom és egy kisebb stylist-csapat is elkísér, de ahogy mondtam ez csak kivételes esetekben fordul elő.”

-mondta a mulatós sztár.

kiemelt kép: Csányi István / ReflektorOnline

Határtalan Suzy boldogsága, egy videóban tudatta mindenkivel! “Egyszerűen el sem hiszem!!!”

/p>