Hirdetés 

A Sztárban sztár leszek! idei szériájában Majka csapatát erősíti a kitűnő énekes, Karapancsev Kristóf. A férfi most bejelentést tett: két év után külön utakon folytatják az életüket kedvesével. A szakítás amúgy is megviseli a hírességet, de mindennek tetejében nehéz pillanatok várnak rá vasárnap az élő showban…

Gyász! Elhunyt a Sztárban Sztár leszek! énekese

Egy hónapja még boldogan mesélt az énekes a párkapcsolatáról, akkor még úgy tűnt, hogy kettejük közt földöntúli a boldogság. Valami azonban azóta megváltozott, mert a kapcsolat zátonyra futott.

“Be kellett látnom, hogy most a zenélésre és a műsorra szeretnék koncentrálni száz százalékig. Ezzel együtt azt is felismertem, hogy az utóbbi időben elhanyagoltam a párkapcsolatomat. Ezért nehéz szívvel, de közös megegyezéssel úgy döntöttünk a párommal, hogy külön utakon folytatjuk. Nem hagytunk nyitva kiskapukat, elengedtük egymás kezét, de azt megbeszéltük, hogy bármiben számíthat rám és én is rá.”

-mondta az énekes, akinek nem lesz könnyű dolga. A vasárnap esti élő show-ban ugyanis Sam Smith egyik lírai dalával lép majd színpadra.

kiemelt kép: TV2

Hoppá! Ismert magyar sztár gyermeke a Sztárban sztár leszek! énekese – videó

/p>