Hirdetés 

Hunyadi Donatella édesanyjának, Kiszel Tündének ajánlotta az érzelmektől fűtött táncprodukcióját a Dancing with the Stars élő showjában, amelynek kiesője Eszenyi Enikő volt.

Kiszel Tünde lánya fürdőruhára vetkőzött: a kommentelők köpni-nyelni nem tudtak a forró látványtól – fotók

A fiatal modell a Borsnak elárulta azt is, hogy hogyan élte meg a veszélyzónába kerülést, miután a zsűritől ők kapták a legkevesebb pontszámot.

“Próbálom a gondolataimat összeszedni, mert még nagyon friss az egész. Mi jutottunk tovább a kieső zónából, amiért nagyon boldog és nagyon hálás vagyok és ez nagyon ösztönöz erre. Az, hogy engem nem ismernek a nézők, vagy legalábbis a Dancing előtt nem ismertek közelről, és ez csak a harmadik adás, mégis minket mentettek meg a veszélyzónából, egy olyan elismert színművésznő ellenében, mint Eszenyi Enikő, ez számomra egy hatalmas visszaigazolás. Sajnálom, mert nagyon szeretem őket, fantasztikus produkciót nyújtottak ők is, mint mindenki ezen az estén.”

-mondta a lapnak Donatella, aki az édesanyjának ajánlotta produkciót, aki a helyszínen izgult érte.

“Valóban ez egy érzelemmel teli, érzelemtől fűtött adás volt, mindenkinek a produkciójában ez benne volt. Azon leszek a jövőben, hogy ez engem ne vigyen el és csak a táncra fogok koncentrálni. Őszintén válaszolok: nagyon kettős érzelmek vannak bennem! Mert az első adásban a zsűri azt mondta hibaként, hogy nem voltak láthatók rajtam az érzelmek, most meg az, hogy láthatóak voltak, talán kissé túlzottan is. Egyet értek velük, de én egyébként jónak éreztem. És engem nagyon boldoggá tesz, hogy életemben először annyira felszabadultan tudtam táncolni, mint még soha! De vissza fogom nézni, építő jellegű kritikának fogom fel, amit mondtak és tanulok belőle. A következő adásban, adásokban azon leszek, hogy elengedjek minden külső tényezőt, csak a tánc, a precizitás legyen!”

-mondta Donatella.

kiemelt kép: Instagram

A “kis Donatella” már csak történelem: Kilépett Kiszel Tünde árnyékából Hunyadi Donatella!

/p>