Hirdetés 

A Dancing with the Stars csinos versenyzője, a kitűnő énekesnő, Radics Gigi augusztusban jelentette be, hogy szakít gyermeke édesapjával. Az énekesnő most arról is beszélt, hogy a szingliség együtt jár azokkal a pletykákkal, amelyekben összehozzák őt valakivel.

Radics Gigi ismert énekessel jött össze? Az énekesnő most reagált a hírekre…

A hot! magazinnak adott interjúját a Bors szemlézte, amlyben Gigi elmondta, hogy abszolút hisz a vonzás törvényében.

“Szeretem hirdetni a pozitivitást, és eszerint is élek. Történjen bármi, menni kell előre, és mivel felelősséggel tartozom egy hároméves iránt is, nem tehetem meg, hogy elkeseredek valami miatt. Nem mondom, hogy mindig könnyű vagy hogy nincsenek mélyebb pillanatok az életemben, de pozitív gondolatokkal, a legjobb barátaimmal, a családommal nagyon boldog vagyok összességében, és szerintem ez érződik. Hiszek a vonzás törvényében, és ez értendő a gondolatokra is. Ha pozitívan gondolkodunk, pozitív dolgokat vonzunk be.”

-mondta az énekesnő, aki arról is beszélt, hogy most hogyan áll a párkapcsolatok terén.

“Őszinte embernek tartom magam, ami a szívemen, az a számon, de a magánéletemet szeretem megtartani magamnak. Természetesen ha történik változás az életemben, azt úgyis időben elmondom majd a rajongóimnak és azoknak, akiket őszintén érdekel, hogy mi van velem. A generált híreket nem szeretem, de tudom, hogy az ismertség velejárói. Szerintem jobb ezekre nem reagálni: egy idő után úgyis minden lecseng.”

-mondta Gigi.

kiemelt kép: Instagram

 

Radics Gigi a Közel-Keleten villantott dekoltázst, a rajongók elájultak – fotó

/p>