Hirdetés 

Kulcsár Edina nem először és vélhetően nem is utoljára mondja ki a véleményét keményen az őt és családját kritizálókról. Az egykori szépségkirálynőnél ismét betelt a pohár és kitálalt a közösségi oldalán.

A rosszindulatú megjegyzések kikészítették: Kórházba került Kulcsár Edina!

Terjedelmes posztot osztott meg a rajongóival Edina, amelyben az elmúlt két évről írt, amelyet férjével, Varga Márkkal töltött. Ez az időszak az egész életét megváltoztatta. A híresség úgy érzik, hogy sokan vannak, akiket még mindig érzékenyen érint, hogy együtt él G.w.M-mel.

“Hol normálisabban, hol borzalmas stílusban, de próbálnak belegázolni a lelkembe, mert azt hiszik, hogy jogukban áll, és hogy mindent jobban tudnak, pedig nem. Szerintem akkoriban egyedül én nem mentem bele a részletekbe. Hatalmas önuralmat kellett gyakorolnom ahhoz, hogy ne védjem meg magam, és ne adjak hangot az én igazamnak. Egyszerűen nem bírom a hazugságokat, még akkor sem ha ez kulturáltan és diplomatikusan történik, mert hatalmas az igazságérzetem”.

-írta Edina, Aki tudja, hogy nem kellene magára vennie a külvilág véleményét, de mégis zavarja, hogy sokan megkérdőjelezik az anyaságát pusztán azért, mert új életet kezdett.

„Egyesek szerint azért vagyok szar anya, mert új fejezetet mertem kezdeni az életemben, és ezért szerintük én nem is beszélhetek az anyaságról… Pedig a legtöbbet pont erről tudnék írni, vagy mondjuk a mozaikcsaládunkról, hiszen a gyerekekkel vagyok a legtöbbet, és minden gondolatom körülöttük forog”.

Ők az életeim, de mégsem posztolok ezekről a témákról sokat, mert semmi kedvem téveszmékkel foglalkozni, vagy megmondós ítélkező emberekkel komment váltásokba keveredni.

-írta az egykori szépségkirálynő.

kiemelt kép: TV2

Kulcsár Edina sztárvendég volt Jákob Zoltánnál: “Tud énekelni és énekelt nekem…” – videó

 

/p>