Hirdetés 

Tóth Andi a közösségi oldalán jelentette be, hogy ámbár hosszú ideje készül példaképe, Tina Turner vasárnapi emlékkoncertjére, most nagyon rossz állapotban van. Ettől függetlenül szó sem lehet róla, hogy ne vegyen részt az eseményen, így a rajongóknak ettől nem kell tartaniuk.

Hátasokat dobálunk Tóth Andi fotósorozatától!

A videóban rekedtes hangon, láthatóan rossz állapotban jelentkezett be.

“Nagyon lebetegedtem! Igazából nem ma, hanem másfél hete, nem is vagyok olyan aktív, azt láthattátok. Igyekeztem megoldani, egy részét meg is tudtam, mert már nem vagyok lázas, de antibiotikumon vagyok. A mandulagyulladásról lement a hangszálaimra ez a dolog. Szóval nem vagyok topon, ami miatt nagyon szomorú vagyok és nagyon sajnálom!”

-mondta a visszavonult énekesnő, aki március óta már egyáltalán nem vállal koncerteket.

“Viszont ismertek, szó sincs arról, hogy vasárnap ne lennék ott! De szerettem volna jelezni, hogy nem leszek a topon, a hangom sem lesz a topon, így kevesebbet fogom majd nyomni. Cserébe amit majd nyomok, az olyan lesz, hogy dirr bele bumm! Ha kell, ott halok majd meg a színpadon nektek! De ott leszünk, és nem lesz baj, csak gondoltam korrekt leszek és jelzem, hogy az energiaszintem is és a hangom is lejjebb lesz. Puszi, ott találkozunk!”

-idézte a Bors az énekesnőt.

kiemelt kép: Instagram

Tóth Andi szexi szettben tombolt a Szigeten!

 

/p>