Hirdetés 

A Farm VIP legújabb adásában érdekesen alakultak a kapcsolati szálak. A sárga csapat véleményt mondott társukról Szabyestről, amit a fiatal híresség nem tett zsebre. A piros csapat tagjai mindeközben bíznak benne, hogy Szabyest sokáig marad a műsorban, hogy szépen lassan leépítse a sárgákat.

Szabyest röviden jellemezte csapattársait: „Nyomorultak! Konkrétan ezt érzem…” – videó

A sárga csapat szerint a zenész hozzáállása messze van a csapatszellemtől. A pirosak közül Rippel Feri szólalt meg először.

„Ezt már az első napon megéreztem, hogy ő egy kicsit ilyen bomlasztó személyiség. Ott volt egy ilyen lehetőség, hogy cseréljünk játékost, és hát én azonnal rájöttem, hogy nekünk a Szaby nem kell ebbe a csapatba!”

Ezt követően Sánta László színész kőkeményen elmondta a véleményét a fiatal sztárról.

Kettő lehetőség van. Az egyik, hogy ez a Szabi egy balfék, aki egy gigerli, önkényes nagyképű ******, vagy egy firmányos kis csávó, aki pontosan tudja, hogy „akárhogy is alakul a következő szavazás, akkor is olyan embert fogok kihívni a párbajra, aki mellett biztosan nyerni fogok” és ez a kiscsávó erre utazik.

-mondta Sánta, majd hozzátette, hogy sajnálja a sárga csapatot, hogy bomlasztja őket, viszont reménykedik benne, hogy Szabyest sokáig játékban marad, ezzel segítve a piros csapat tagjait.

@reflektoronline

A Farm VIP Szabyest ellen! #szabyest #farmvip #tv2 #sárgacsapat #piroscsapat #rippel

♬ eredeti hang – Reflektoronline.hu

kiemelt kép: TV2

Konkurenciát kapott Szabyest! Újabb fiatal popsztár költözött a farmra – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading