Hirdetés 

Tóth Gabi a Blikknek adott egy interjút, ahol őszintén és tabuk nélkül beszélt az elmúlt időszak nehézségeiről, a válásáról, az új szerelemről és mindarról, amit a nyilvánosság nem látott, vagy hallott a botrányosan alakult szakításról.

Tóth Gabi menthetetlenül kapja a savat a villantása után!

Az énekesnő kimondta, hogy szó sem volt hűtlenségről, elmondta azonban a valódi okokat.

„A különbözőségeken kívül az (volt az ok), hogy nagyon hirtelen jöttek az események az életünkbe, nem volt időnk mélyen megismerni egymást. A gyermekünk születésével kezdett kettőnk között kikerekedni az, hogy mások az érdeklődési köreink, más az értékrendünk. Túl gyorsan történt minden, igazából előbb jobban meg kellett volna ismernünk egymást. Mindketten próbáltunk alkalmazkodni a másikhoz, de valljuk be, felnőttként nehéz felülírni azt, amit otthonról hozunk.”

-mondta Gabi, aki mindent megtett a házasságuk megmentéséért, még szakemberhez is járt.

„Gyakorlatilag évek óta küzdöttünk mindketten. Én szakemberhez is eljártam, mindent megpróbáltam, hiszen otthonról is azt az értékrendet hozom, hogy egy család összetart, és azt szerettem volna, ha sok gyermekem születik, nagy család vesz körül. Ám egy ponton be kellett látnom, hogy mint férfi és nő nem tudunk működni együtt, utána pedig jött a felismerés, hogy Hannaróza fejlődésének biztosan nem tenne jót, ha olyan szülők mellett nőne fel, akik nem boldogok egymás mellett. Hosszú hónapok, évek őrlődése után mondtam ki, ehhez még mindketten túl fiatalok vagyunk, elég.”

-mesélte el az igaz történetet az énekesnő, aki egyáltalán nem tartja meglepőnek, hogy a legtöbben Krausz Gábort vélik szenvedő félnek a történetben.

„Ebből a szempontból teljesen jogos az emberek véleménye, mert mi tényleg csak a jót mutattuk, de azért mentségünkre legyen szólva, ez minden emberre igaz. Nem volt minden rossz, voltak szép élmények, amiket megosztottunk, és akkor tényleg boldogok voltunk, nem színleltük. Egyszerűen azonban be kellett látnom, hogy nem illünk össze Gáborral, mint pár. Nem működött a házasságunk. (…) a döntést én hoztam meg, én mondtam ki, azon a ponton, amikor úgy éreztem, mindent megtettem ezért a házasságért. Fájt, amikor Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán, de megértem, hogy férfiként nehéz volt feldolgoznia a házasságunk kudarcát. Nekem sem volt könnyű, hiszen amikor kimondtam, hogy igen, egy életre terveztem. A döntés meghozatala előtt hosszú időn át magamban őrlődtem, és ami utána következett, nagyon megviselt, bár nem mutattam a külvilágnak, csak a legszűkebb családi körben beszéltem róla.”

-folytatta Gabi, aki kijelentette: nem történt megcsalás.

„Nem történt megcsalás. Mátét évek óta ismerem, jó ideje pedig együtt is dolgozunk. Mi még nem alkottuk egy párt, amikor a lapok már kész tényként kezelték a kapcsolatunkat.

A közös munka egyre közelebb hozott minket, az otthoni feszültségek pedig egyre távolabb sodortak a férjemtől. Akkor jöttünk rá, hogy ez igazi szerelem, amikor már kimondtuk, hogy külön folytatjuk. Nem egy férfi miatt döntöttem a válás mellett, hanem magam és a lányom lelki egészsége miatt. A szerelem csak később jött.”

-szögezte le Tóth Gabi.

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi döntött: „Visszatérek és leküzdöm a félelmeimet!”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading