Hirdetés 

A rózsaszín hajszín a védjegyévé vált az X-Faktor felfedezettjének, Horányi Julinak, aki az elmúlt időszakban többször is reflekotorfénybe került. Legutóbb a Rúzsa Magdival való nézeteltérésétől volt hangos a sajtó, amikor Horányi azzal vádolta meg Rúzsát, hogy az ellopta a klipjének helyszínét és ötleteit.

Nagy balhé várható! Horányi Juli és Rúzsa Magdi botrányába újabb sztárok szálltak be! – videó

Az énekesnő most egész mással hívta fel magára a figyelmet, mégpedig olyan változással, amely a külsejét érinti. Horányi Juli a közösségi oldalán leírta, hogy imádta a rózsaszínt, de a színező már kezdte teljesen kiszárítani a haját, ezért változásra szánta el magát. A Tiktokon a rajongói szavazták meg a barna színt, így most a 2024-es évben számára elkezdődött a barna korszak.

„Új év, új élet, úgy éreztem meg kell újulnom nekem is. Biztosan kíváncsiak vagytok, hogy mi állt a döntésem mögött: egyrészt be kell valljam, bár imádtam a rózsaszín hajam, a színező rettentően szárít és már kicsit kivolt a hajam tőle. Plusz, érlelődött bennem már a váltás gondolata, és ezt megerősítette, hogy a TikTokon nagyon sokan megszavaztátok, hogy legyek barna, próbáljuk ki. Ígyhát meghoztam a döntést, 2024-től jön a barna korszak.”

-írta posztjában Juli, aki vadítóan jól néz ki az új frizurájával.

kiemelt kép: Instagram

Vásáry André kamerák előtt válaszolt Horányi Julinak: „Írjál jó dalokat kisanyám és akkor fognak szeretni” – videó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading