Hirdetés 

Szombaton véget ér a Duna nagy múltú dalválasztó műsora, A Dal 2024. A két hónapon keresztül heti rendszerességgel látható műsor fináléjában László Evelin nyert a Legényes című dalával, így ő utahat ősszel a világhírű berlini Hansa Stódióba, ahol egy nyolc dalos lemezt készíthet el.

A dalverseny döntőjében minden produkciót a Magyar Rádió szimfonikus zenekara kísért Balassa Krisztián karmester vezetésével, így minden megismert dal új arcát mutatta meg a fináléban. A Dal 2024 mindössze 19 éves sztárja, Bradics Jácint a nézők kedvence lett, a válogatóban maximális 10 ponttal jutalmazták a produkcióját, az elődöntőben pedig elsöprő többséggel küldték a fiatal énekest a döntőbe.

„Mint egy Disney-mese főcímdala”

A Miért félnék álmodni című dal, amit Tilinger Attila írt a közönségkedvenc énekesnek olyan varázslatosan szólalt meg a fináléban, hogy a zsűri sem találta a szavakat. Szandi arról beszélt, hogy a dal ebben a verzióban olyan volt, mintha egy Disney-mese főcímdala lenne. Egri Péter, a Mistery Gang frontembere elmondta, hogy a nagyívű fesztiválsláger a szimfonikusokkal nyílt ki igazán, majd méltatta Bradics Jácintot, akiről az volt a véleménye, hogy nagyon sokat fogunk még hallani róla. 

HALLGASD MEG A DALT ITT!
@strongrecord

A 19 éves popénekes pályája első lépéseként A Dal 2024 döntőjében énekelt! #miértfélnékálmodni #adal2024 #strongrecord #best #fyp #music #foryoupage #bradicsjácint #tilingerattilamusic🖤 #lírai #mtva #foryou #dunatelevízió #top #video #singer

♬ eredeti hang – Strong Record Music

kiemelt kép: Disney Corporation

Bradics Jácint álma vált valóra! Szimfonikus zenekar kísérte, videón az előadás – VIDEÓ

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading