Hirdetés 

A Barátok közt Magdi anyusa és Vili bácsija egy ország kedvencei. A sorozatnak már vége, de mindenki imádja Fodor Zsókát és Várkonyi Andrást, így sokakat mellbe vágott a kettőjük közt kirobbant botrány.

80 évesen találna új párt Fodor Zsóka! „Boldoggá tenne egy férfi(…)ezt az érzést sajnos már negyven éve nem éltem át”

A legtöbben persze bíztak abban, hogy az ügy végére pont kerül és a két kiváló színész megbékél egymással, de ezideáig ez nem sikerült. Fodor Zsóka el is mesélte, hogyan élte meg azt, amikor Várkonyi András nemrégiben ország-világ előtt arról mesélt, hogy anyagi kár érte őt, mert ő nem jelent meg egy közös előadásukon.

„Gyanútlanul olvastam az újságot, amikor ez a gyomros ért engem. Tavaly állítólag nem mentem el egy fellépésre. Az lehetett az oka, hogy a szervező azt hitte, hogy az Andris fog felhívni, Andris pedig azt, hogy a szervező. Otthon ültem, amikor telefonáltak, hogy itt a sofőr. Kérdeztem, hogy minek. Közölték velem, hogy Mátészalkára, fellépésre menjek. Mondtam, hogy én erről nem tudok, nincs beírva a naptáramba. Miért nem Andris hívott fel? Ez tavaly történt. Azóta nem beszéltünk és nem is fogunk.”

-mondta Zsóka, majd arról is mesélt, hogy a z egészségi állapotát is megviselte az ügy.

„Nagyon mellbe vágott azzal, hogy így beszélt rólam. Azóta az orvosnőmmel szoros a kapcsolatom, magas a vérnyomásom. Remeg kezem-lábam, 170 a vérnyomásom.

Tudom, mi baja van velem Andrisnak, mert nekem mindig mindenki visszamond mindent. De ne árulom el.

-mondta a Blikknek a színésznő.

kiemelt kép: TV2

Fodor Zsóka szívszorító vallomása: „Már nem szeretem az ünnepeket”

 

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading