Hirdetés 

Vadon Jani távozása a Balázsék című reggeli rádióműsorból több hallgatót is érzékenyen érintett. A csapat természetesen igyekezett mihamarabb pótolni Vadont, több műsorvezetőjelölt is beült egy-egy adás erejéig a Rádió1 stúdiójába.

A hír igaz, Sebestyén Balázs megerősítette, sőt fotókat is mutatott!

Arra azonban senki nem számított, hogy a végén a választottak,  Ráskó Eszter és Gévai Juli olyan támadásnak lesznek kitéve a hallgatók részéről, ami már minden határon túlmegy, ugyanis nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidják rengetegen a két műsorvezetőnőt. Ezt pedig már Balázsék sem hagyhatták szó nélkül.

„Mindenki ott kommenttel, ahol akar! Én csak azt szeretném, hogy arra gondoljatok, drága közösségi oldal használók, hogy a másik oldalon is érző emberek ülnek, akik a legjobbjukat nyújtják, beülnek ebbe a műsorba! Lehet őket szeretni, nem szeretni, és ízlésről nem lehet vitatkozni. Mi pedig senkit nem akarunk meggyőzni. Itt a kommentek milyenségéről van szó.

A gyűlölködésről, a trágárságról és a szóhasználatról…

Gyerekek, azért ide családanyák, nők ülnek be és egészen durva dolgokat lehet olvasni velük kapcsolatban! Különösen az egyik közösségi platform kommentjei között. Meglep ez az indulat… Ha ebből vissza tudtok kicsit venni, annak mi nagyon örülnénk! Véleményetek lehet, mi hozzá is vagyunk szokva Ferenccel, de… „

mondta az élő műsorban Sebestyén Balázs, majd Rákóczi Ferinek is volt hozzáfűzni valója a témához.

„Ha neked nem tetszik amit hallasz, akkor ugye ez egy rádióműsor, vagyis még mindig ott van a csatornakereső gomb, keress egy olyat, ami tetszik!

Én is beleolvastam ezekbe a bántásokba, amiket most főként a lányok kapnak. Oktalan, jogtalan, arcátlan és amit csak el tudok sorolni…Úgy, hogy egyébként a kutyád képe van a profilképed helyén egy álnév mellett. Legalább legyél tökös és írj a saját nevedben! „

– üzent Rákóczi egy bizonyos kommentelőnek.

kiemelt kép: RTL

Sebestyén Balázs kisfia így köszönt el a hallgatóktól: „Nyaljátok a zacsit!”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading