Hirdetés 

A mulatós királynő Suzy életében már egyszer eljött a nagy nap, amikor kimondta a boldogító igent. Most egy olyan videót mutatott meg a közösségi oldalán, amely a minap készült és amelyben ismét menyasszonyi ruhában pompázik.

Suzy nagy bejelentése: „Amióta megérkezett az életembe, minden napomat bearanyozza”

Az énekesnő az egyik esküvői ruhaszalon és Váradi Péter mesterfodrász felkérésére vállalta, hogy másodszor is menyasszony lesz, a videó alatt pedig csak úgy záporoznak a gratulációk. A négy éve elvált Suzy a Borsnak mesélt arról, hogy milyen érzés volt ismét esküvői ruhába bújni.

„Először érdekes volt, mert eszembe juttatta a saját esküvőmet, ahol hasonló ruhában mondtam ki az igent. Ahogyan többet is felpróbáltam, voltak pillanatok, amikor végigpörgött az agyamon, hogy mennyi minden történt az esküvőm óta, hogy azóta már szinte felnőtt lett a kislányom, mennyi siker és kudarc adta egymásnak a kilincset az életemben. Persze ez egy munka, így gyorsan próbáltam összeszedni magam és csak arra koncentrálni, hogy a lehető legjobb formámat nyújtsam. 

-mondta az énekesnő, majd arról is beszélt, hogy vágyik-e újabb esküvőre.

„Mindig hittem a sors kezében. Azt is tudom, hogy semmi nincsen véletlenül. Most az életemnek a második szingli szakaszát élem, de ez is nagyon tanulásgos és egyáltalán nem rossz. Voltak próbálkozások kapcsolati téren, de eddig nem úgy alakult, hogy másodszor is megállapodjak. Remélem hamarosan eljön ennek is az ideje és akkor majd örömmel vágok neki egy újabb esküvőnek és életem remélhetőleg utolsó nagy közös kalandjának.”

-mondta Suzy, majd az elképzeléseibe is beavatta az olvasókat a második esküvőről.

Az első esküvő a legtökéletesebb. Akkor minden nő megélheti a gyermekkori álmait. Most, hogy elváltam, ráadásul van egy szinte felnőtt gyermekem már egészen más az elképzelésem a majdani esküvőmről. Én egy szolid, szűk családi-baráti körben eltöltött esküvőre vágyom mondjuk a Maldív-szigeteken. Persze most mindez csak egy fikció, hiszen alkalomadtán a jövendőbeli párom elképzelései ugyanolyan fontosak lesznek ezen a téren, ha eljön az ideje.

-monda a mulatós királynő.

kiemelt kép: Csányi István

Suzy kislánya édesanyja nyomdokaiban! Zsuzsika is a világot jelentő deszkákra lép? – FOTÓ

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading