Hirdetés 

Kulcsár Edina és Varga Márk kapcsolatát sokan megirigyelhetnék annak ellenére, hogy amikor összejöttek, akkor kevesen tették volna fel a vagyonukat arra, hogy közel két évvel később is boldogságban és harmóniában élnek majd.

Kulcsár Edina besokallt és keményen beszólt a kommentelőknek!

A népszerű rapper, G.w.M tejben-vajban fürdeti szerelmét, minden földi jóval elhalmozza, a pénz nem számít. Ha kell, akkor luxusjacht vásárlásában gondolkodik, ha úgy tartja kedve, akkor meglepi egy vadonatúj Posrche-val. Most ismét eljött egy születésnap, az egykori szépségkirálynő pedig újfent hatalmas meglepetésben részesült. Megkapta férjétől álmai autóját. Egy ilyen BMW X6 ára több mint 35 millió forintnál indul, de G.w.M arról beszélt nemrég, hogy havi 20 milliót alsó hangon összehaknizik, így komolyabb erőlködést nem igényelt a luxusautó megvásárlása. Kulcsár Edina mindenesetre sokáig kereste a szavakat az autóval kapcsolatban.

„Sokadik nekifutásra állok neki ennek a posztnak, de valami csak lesz belőle!🙈 Az van, hogy sokkal jobban szeretek adni mint kapni, mert olyan szinten zavarba tudok jönni, hogy nem tudok mit kezdeni magammal.😅 Még egy virágcsokor is ki tudja váltani ezt belőlem, nemhogy egy olyan autó, ami kislány korom óta az álmom.✨ Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen kocsival járhatok és ekkora élményt adhatok általa a gyermekeimnek is!❤️ Le sem lehet írni, hogy milyen érzések vannak bennem..🥹 Nagyon-nagyon-nagyon-naaaagyooon hálás vagyok és nagyon boldog!😍”

-írta a szépségkirálynő a közösségi oldalán, amire G.w.M válaszolt is:

„Használd egészséggel szép szerelmem ❤️”

-írta a rapcsászár.

kiemelt kép. Tv2

Hoppá! Több, mint 100 millió forintot keresett tavaly Kulcsár Edina

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading