Hirdetés 

Soha nem volt még olyan özönvíz az Egyesült Arab Emírségekben, ami hétfőn szakadt le az égből. A dubaji reptetet lezárták, a szállodákban a vendégek a szobáik fogságába estek.

Magyar hírességek is megélték a poklok poklát Dubajban, Istenes Bence és Csobot Adél épp Baliról utaztak haza dubaji átszállással, így ragadtak a reptéren. A műsorvezető fotót is posztolt az Instagramra, amelyben leírta, hogy 24 órája vannak úton, ebből tízet a dubaji reptéren töltöttek.


Fotó: Instagram

Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok sportoló elképesztő videót tett közzé. A hátborzongató felvételeken az látszik, hogy szinte semmit nem látni a viharban, úgy próbálnak autóval közlekedni.

Liu Shaolin Sándorral egy szállodában szállt meg Tilinger Attila producer- műsorvezető is, aki vasárnap délután utazott haza a dubaji nyaralásáról.

Attila elmondta: eredeti terveik szerint egy héttel később utaztak volna…

„Eredetileg egy héttel később utaztunk volna, tehát az ítéletidő kellős közepére érkeztünk volna meg. Szerencsére a tervezett időpontra annyi itthoni munkám halmozódott fel, hogy előre kellett hozni az utazást, így épphogy elkerültük a szerencsétlenséget. Nincsenek véletlenek, a fentiek most velünk voltak, így megúsztuk ezt a borzalmat.”

-mondta lapunknak Attila.

kiemelt kép: Getty Images

Tilinger Attila: „…olyanok vagyunk, mint a testvérek”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading