Hirdetés 

A mulatós királynő, Suzy az elmúlt hónapokban elég inaktívnak tűnik a közösségi médiában, amelynek napi használata egyébként szinte elengedhetetlen napjainkban azok számára, akik szeretnének a felszínen maradni az online világ túltöltött poharában.

Suzy káprázatos a menyasszonyi ruhában! Özönlenek a gratulációk… – VIDEÓ

A Bors napilapban az énekesnő elárulta, kicsit besokallt attól, amit a közösségi felületeken tapasztal.

„Tudom, hogy a közösségi média platformokon jelen kell lenni, ez az alapja a mai felgyorsult világban a létünknek. Ma már az emberek nagy része online éli az életét, kevesebb a valódi kapcsolat, ez egy kicsit tőlem távol áll. Az is tény, hogy most már bárki bármit posztol, mindenki megtalálja benne a kritizálni valót. Az emberek valamiért élvezik azt, hogy bánthatják a másikat, jó érzés nekik, ha megmondhatják a frankót arról, hogy ki mit csinál, ki hogy néz ki, ki mit tud vagy épp nem tud. Borzasztó az a rosszindulat, ami az interneten ömlik minden poszt alatt. Ez távol áll tőlem, én nem ilyen ember vagyok, nem bántok senkit és azt sem élvezem, ha engem bántanak. Próbálok azokra az emberekre koncentrálni, akik szeretnek, hála Istennek ők is sokan vannak, rengeteg kedves privát üzenetet kapok nap, mint nap. Jobb érzés szeretettel fordulni a másik felé és kedvességet adni és kapni, mint látni a gyűlöletcunamit a neten.”

-mondta Suzy, aki szerint sokkal jobb lenne a világ, ha szeretettet fordulnának egymás felé az emberek.

„Kipróbálhatnák sokan, hogy mennyivel kellemesebb érzés szeretni az embertársainkat, mint bántani. A világ könnyen szebb hely lehetne, ha az emberek pozitív érzéssel fordulnának a másik felé, de sajnos afelé haladunk, hogy mesterséges intelligencia már van, de szeretet  egyre kevesebb…”

-fejtette ki véleményét a mulatós énekesnő.

kiemelt kép: RTL

Hoppá! Suzy úgy megy a fellépéseire, mint Jennifer Lopez! – fotó

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading