Hirdetés 

Kökény Dani idén még csak 17 éves, de a népszerűség őt sem kerülhette el a TV2 szuperprodukciójában nyújtott remek szereplése nyomán – írta a Bors.

A fiatal és tehetséges énekes a lapnak elárulta, hogy rengeteg szerelmes üzenetet kap, sőt olyan leveleket is, amelyek mellé zavarba ejtő fotókat is csatolnak.

„Nagyon sokan megkeresnek azok közül is akik egy ideje már elfeledkeztek rólam, de rengeteg csajos üzenetet is kapok. A műsor eleje óta a számuk meghaladja az ezret. Örülök, ha tetszem a lányoknak és annak is, ha az is tetszik nekik, amit a műsorban csinálok” – kezdte a fiatal énekes, aki a pikáns fotók láttán meglepődött, sőt zavarba is jött.

„Szexi fotókat is küldtek már nekem. Erre nem voltam felkészülve, de igyekszem szelektálni és udvariasan válaszolni mindenkinek”

 – mondta kedvesen Dani, aki nem tagadja, hogy szívesen ismerkedne, de inkább a szerényebb lányokat kedveli.

„Most a műsorra koncentrálok, de egyébként 17 éves vagyok és élem az életem. Szívesen ismerkedem, nincs ebben semmi különös, hiszen minden fiatal ezt teszi. Alapvetően nincs zsánerem, a pillanatban hiszek. Abban, hogy  meglátok egy lányt, aki megfog a külsejével és a személyiségével magához láncol” – fejezte be Kökény Dani, aki most vasárnap két produkcióval is fellép  a Sztárban sztár leszek! színpadán.

ú/

MÉG TÖBB HÍR KÖKÉNY DANIRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: TV2

EZ IS ÉRDEKES!

Zámbó Krisztián kitálalt: Rosszul bántak vele a “Celeb vagyok, ments ki innen” alatt…

 

 


Hirdetés