Hirdetés 

A Király elsőszülött fia arról számolt be nemrég a Story Magazinnak, hogy az ott töltött rövid idő Kolumbiában is rémálom volt, de már a repülőút is felért egy szívenszúrással.

Krisztián a műsor elején bokoremberként tűnt fel, majd leleplezése után teljes értékű játékosság vált. Atán egy gyomorfertőzés miatt egy nap alatt fel is kellett adnia a játékot és ámbár pár nap alatt jobban lett, már nem térhetett vissza az egy hete játszó társai közé.

Az utazás és megérkezés körülményeit azonban kevesen tudják, most Krisztián mindent elmondott erről is.  Az énekes azt meséli, hogy már az odaút nagyon viszontagságos volt, mert a hosszú repülőút alatt nem tudott pihenni, majd a gép kényszerleszállást hajtott végre:

„A WC mellett ültem, és egy szemhunyásnyit nem aludtam az állandó jövés-menéstől, vízcsobogástól. De 11 és fél óra ücsörgés után, amikor már csak pár óra volt hátra, közölték, kényszerleszállást hajtanak végre, mert egy férfi – akit addigra persze már elfogtak – fenyegetőzik a repülőn.Így nem sikerült egyenesen Bogotában landolniuk, még több mint négy óra alatt jutottak el Kolumbia fővárosába. Ekkor már harminc óra utazásnál tartottak a várakozásokkal együtt, de ezek után kiderült: onnan még egy nyolcórás buszút vár rájuk a dzsungelig. Idegességemben beletúrtam a hajamba, és a kezemben maradt a fele. Sokkot kaptam.”

Sajnos a megérkezés után csak még rosszabbra fordultak a dolgok, hála a kolumbiai szállásának, ahol nem kapott éppen ötcsillagos ellátást. Gyomorfertőzést viszont igen:

„A kolumbiai szervezők egy penészes, alagsori szobába tettek, és nem volt ásványvizem, de recepció sem, ahol kérhettem volna. Így maradt a csapvíz, amit egész éjszaka iszogattam. Egészen egy jó kis gyomormérgezésig.”

Krisztián úgy döntött, szeretne jövőre visszatérni a msűorba, hogy bizonyíthassa: ő is birja a nehéz körülményeket.


Fotó: YouTbe
MÉG TÖBB HÍR ZÁMBÓ KRISZTIÁNRÓL IDE KATTINTVA!

kiemelt kép: Life TV

EZ IS ÉRDEKES!

Botrány: Majka és Jakab Péter között dúl a háború a nagyot robbant sláger miatt!

 


Hirdetés