Hirdetés 

Egyre aggasztóbbá válik Galambos Lajcsi állapota, aki jelenleg a baracskai börtön gyengélkedőjén fekszik. A zenészt mentőautóval szállították a börtönbe amúgy is rossz egészségi állapota miatt. Szerdán átszállították a berettyóújfalui kórházba, ahol több vizsgálaton is átesett, amelyek eredményei egy lezárt borítékban vannak. Lajcsi ügyvédje elmondta, hogy védence az eredmények nyilvánosságra kerülésekor kapja meg a sorsát meghatározó dokumentumot – írta a Ripost.


Lajcsira életmentő műtét vár (Fotó. RTL)

Szerdán érkezett a hír, hogy Galambos Lajcsit a baracskai börtönből mentőautóval szállították a berettyóújfalui kórházba. A hírek szerint a börtönben töltött egy hét alatt nem sokat evett, ami az alapbetegségével együtt olyan mértékben rontotta az egészségi állapotát, hogy kórházi kezelésre szorult. Az orvosok pénteken elvégezték az összes szükséges vizsgálatot és jelentést készítettek, de azt egyelőre sem Lajcsi, sem jogi képviselője nem kapta még meg.

Nagyon sok múlik azon, mi van leírva abban a dokumentumban. Pontosabban javítok, minden azon múlik

– mondta a Ripostnak dr. Csontos Zsolt, Galambos Lajcsi ügyvédje.

“Pénteken elkészült a vizsgálat eredménye, de azt még nem kaptuk meg. Hétvégén nem dolgoznak, így hétfőn derül ki, mi lesz ügyfelem további sorsa. Érthetően nagyon várja már, hogy megtudja, mi vár rá!”

-tette hozzá az ügyvéd.

Lajcsiban a testvére tartja a lelket. A Bors megkereste Galambos Istvánt, aki elmondta, hogy Lajcsit műteni kell.

“Természetesen tisztában vagyok testvérem komoly betegségével, de erről, meg kell hogy értsék, nem beszélek.”

– mondta szombaton a Borsnak Galambos István, a zenész testvére.

Annyit mondhatok el, hogy a betegsége miatt már régebb óta elő volt jegyezve egy műtétre, amelynek – úgy látszik – most jött el az ideje. A betegség nem válogat, nem vár…

-árulta el a testvér.

Lajcsi sorsa hamarosan eldől a börtönben (Fotó: Smagpictures)

kiemelt kép: Index

/p>