Hirdetés 

Berki Mazsi néhai férja, Berki Krisztián halálának első évfordulóján minden bizonnyal a saját emlékeibe elmerülve, csendben gondolt egykori szerelmére, aki örökké része lesz az életének. Az  özvegy valószínűleg nem a nyilvánosság előtt szeretett volna emlékezni, hanem magában. Ez teljesen érthető lenne normális esetben mindenki számára, azonban most is voltak olyan keresetlen kommentek, amelyek szerint Mazsinak posztolnia kellett volna Berki évfordulóján. De miért is? Mazsi csendben, halkan válaszolt…

Berki Mazsi az utóbbi időben sok kritikával szembesült. Nemrég elárulta, hogy lányával, Katerina Emmával és új párjával a festői vidéki Székesfehérvárra költöztek és ott új életet kezdtek. Ennek oka elsősorban az volt, hogy a környéken minden néhai párjára, Berki Krisztiánra emlékeztette, aki tavaly május 6-án tragikus hirtelenséggel hunyt el. 

Az évfordulón néma maradt a híresség Instagram oldala, ezt pedig sokan kifogásolták. Mazsi a 24 órán kereszül elérhető Instagram – sztroijában üzent a károgóknak.

“Néhány ember nem fog szeretni bármit is teszel. Néhány ember mindig szeretni fog, bármit teszel is.”

-idézett az özvegy.


kiemelt kép: YouTube

/p>