Hirdetés 

Galambos Lajcsi ügyvédje két hét után először találkozott személyesen ügyfelével. A Blikk azt írja, hogy az ügyvéd szerint a trombitás sokkal rosszabb fizikai állapotban van, mint amikor utoljára látta, de pszichésen még mindig nagyon erős.

A trombitás több halasztási kérelmét is elutasította a bíróság, így kénytelen volt bevonulni a baracskai börtönbe, hogy megkezdje a víz-, gáz- és áramlopásért kiszabott 3 év 6 hónapos büntetését. Ügyvédje eddig csak telefonon tudott vele kommunikálni, mivel néhány napra a berettyóújfalui központi börtönkórházba is átszállították átfogó kivizsgálásra.


Galambos Lajcsi halasztási kérelmét elutasítoták (Fotó: Life TV)

“Már a rabok mindennapi életét éli Baracskán. Hajnali fél ötkor van ébresztője, este nyolc órakor takarodó. Mivel az egészségi állapota nem engedi, munkára még nem osztották be, pedig úgy biztosan gyorsabban telnének a napok – mondta lapunknak dr. Csontos Zsolt nem sokkal azután, hogy kilépett a baracskai börtön kapuján. – Sokat beszélgettünk a benti állapotokról. Elmesélte, hogy a bv. munkatársai szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak. Kérdeztem tőle, érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének, fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, semmi ilyesmit nem tapasztalt. 

Persze, találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták. A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: „Most majd neked fújják el a nótádat” vagy „Mennyiért adod az áramot?”

Sajnos, a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolni a helyét a hierachiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is…”

-mondta az ügyvéd.

Galambos Lajcsi már a börtönbüntetését tölti (Fotó: Life TV)

kiemelt kép: Bors

/p>