Hirdetés 

Galambos Lajcsi kálváriája február 15-én kezdődött, amikor be kellett volna vonulnia a kecskeméti börtönbe. Akkor az egészségi állapotára tekintettel halasztási kérelmet adtak be, amelyet az illetékes hatóság elutasított, így végül áprilisban be kellett vonulnia a zenésznek Baracskára. Nem sokkal később a rosszabodó egészégi állapota miatt átszállították Berettyóújfaluba a kórházba, ahol kivizsgáláson vett részt.

A zenész most újabb fordulóponthoz ért, egyes információk szerint akár már nyáron otthon lehet.


Galambos Lajcsi egészségi állapota nem javul (Fotó: Bors)

Krónikus betegként ugyanis otthonápolási őrizetet kért  Galambos Lajcsi ügyvédje a jelenleg büntetését töltő trombitásnak- írja a Promotions.hu erre a törvényi lehetőségre hivatkozva.

“Azon fogvatartottak számára adhat alternatív lehetőséget a börtön falain kívüli ápolásra, akikről a büntetés-végrehajtási intézet orvosa – szükség esetén szakorvos bevonásával – megállapította, hogy az alapvető szükségleteinek kielégítésére nagyobbrészt vagy teljes mértékben önállóan képtelen, mindennapi életvitelében folyamatos segítségre, ápolásra szorul, és egészségi állapotában meghatározható időn belül érdemi javulás nem várható.”

Ha a kérelmet elfogadják, akkor akár már a nyáron otthonában lehet Galambos.

Lajcsi akár már nyáron otthon lehet (Fotó: Bors)

kiemelt kép: Life TV

/p>