Hirdetés 

Galambos Lajcsi, a Dáridó atyja, a sokak által ismert zenész még csak három hete van a baracskai börtönben, de úgy néz ki, hamarosan akár haza is engedhetik. A zenész letöltené a büntetését, azonban az egészségi állapota miatt otthonápolási kérvényt kellett benyújtaniuk  – írta a Femina.

Lajcsi korábban már kifejezte panaszait amiatt, ahogyan rabtársai bánnak vele, akik gyakran tesznek durva megjegyzéseket és piszkálják őt, ami az egészségi állapotát rontja. Azt is elismerte, hogy a börtön személyzete szigorúan, de tisztességesen bánik vele.


Galambos Lajcsi egészségi állapota sajnos romlik (Fotó: Smagpictures)

A Borsot a zenész egyik közeli ismerőse arról tájékoztatta, hogy Lajcsi egyre kevesebbet eszik, sokat fogyott, és úgy véli, a baracskai börtön nem tesz jót az egészségének. Ennek következményeképpen a magyar híresség beadvánnyal élt az ügyben.

Galambos Lajcsi a börtönbe kerülése előtt azt remélte, hogy krónikus betegsége miatt otthoni ápolásban helyezik el, de kérelmét elutasították. Ennek ellenére ő és ügyvédje továbbra is eltökéltek abban, hogy élni kívánnak ezzel a lehetőséggel. Ha sikerrel jár, a zenész élete drasztikusan megváltozhat pozitív irányba.

A döntés bármelyik pillanatban megszülethet…

Bármelyik pillanatban megszülethet a döntés (Fotó: Smagpictures)

kiemelt kép: Bors

/p>