Hirdetés 

A TV2 Sztárban sztár című műsorának két sztárja, Kökény Attila és Marics Peti már jóval régebb óta ismeri egymást, mint azt bárki gondolná. Ennek különleges történetét osztotta meg az énekes a Story magazinnal.

Kevesen gondolnák, hogy Marics Peti sok évvel ezelőtt a Megasztár közönségének soraiban Kökény Attila feliratú zászlót lobogtatva drukkol kedvencének. Pedig így volt…

“Tizenhárom évvel ezelőtt a Mega­sztár 5 élő show-jában találkoztam először Petivel. Igaz, akkor ő még csak a közönség soraiban ült, és az anyukájával együtt szurkolt nekem a győzelmemért. Egy közös fotó is készült rólunk, amit azóta is őriz, majd amikor újra találkoztunk, megmutatta nekem. Nem hittem a szememnek!”

– mondta a magazinnak Kökény Attila, akinek annak idején első látásra szimpatikus lett a ValMar későbbi sztárja.

Kökény Attila nem kertelt, kimondta Tóth Andiról és Marics Petiről, amit gondol

“Egyből szimpatikussá vált a fiatalos lendületével, vagányságával, humorával. A fiatalkori önmagamat láttam meg benne – én is pont ilyen szabad szájú bulihuligán voltam huszonévesen. Tetszett az őszintesége, hogy megmondja a frankót és vállalja a véleményét, közben pedig

egyáltalán nincs elszállva magától, és helyén van az értékrendje. Aztán ott van a tehetsége, és persze a hangja, amit ezer közül is meg lehet ismerni, ­úgyhogy szurkoltam neki, és bíztam abban, hogy a műsort követően még jobban berobbannak a zenekarával, a ValMarral a köztudatba. Így is lett!

Örültem a sikereinek, és persze annak is, hogy idén már zsűritársakként ültünk egymás mellett. Tudtam, hogy jól fog állni neki ez a szerepkör is, hisz jó a beszélőkéje. De amikor láttam, mennyire emberi volt az énekesek, művészek értékelésekor is, még szimpatikusabbá vált a számomra. Nagyon örülök, hogy megismertem, értékes embernek, barátnak tartom, akivel remélhetőleg a későbbiekben is megmarad a jó kapcsolatunk!”

-mondta az énekes.

kiemelt kép: TV2

Fotón a bizonyíték: Vele vigasztalódott egy ágyban Marics Peti!

 

/p>