Hirdetés 

Széphalmi Juliska és párja autóját januárban péniszekkel és sértő feliratokkal karcolták tele. A járműveket azóta is “díszítik” ezek a kulturális remekművek. Úgy tűnik, valaki rosszindulatból és sértődöttségből rongálta meg az autójukat, a pár pedig úgy döntött, hogy egyelőre lemond a javíttatásról, és inkább valami kellemesebb dologra költik a pénzt.

Az esetről akkor Juliska a Borsnak nyilatkozott.

“Nálam aludt egy kedves barátom, aki a nálam töltött éjszaka után, amikor ment az autójához szombaton, rögtön észrevette ezeket az alkotásokat. Tehát valakinek nem tetszett, hogy itt aludt, de ez azt jelenti, hogy valaki régebb óta figyel, vagy figyelt bennünket. De egyáltalán, honnan tudja a lakcímemet? Úgy értem, ezt az itt lakókon kívül alig tudja valaki. Akkor még azt gondoltam, hogy nem én vagyok a célpont. De aztán másnap az én kocsimat is ugyanezek az ábrák „díszítették”. Ezek szerint ez a valaki rám is dühös… Remélem, hamarosan kiderül ki tette ezt, mert ez személyes bosszú két ember ellen.”

-mondta a Madách Színház táncművésze, aki azóta eldöntötte, nem tünteti el a péniszeket autójáról, inkább másra költi párjával ezt a pénzt. 

Rengeteg pénzbe kerülne, amit most inkább egy szép, közös nyaralásra költünk.Az sokkal kellemesebb módja annak a pénznek az elköltésére, első nyaralásunk lesz így hármasban együtt. Főleg, hogy a nyár után kisfiam, Lacika az iskolát kezdi, ami nagy változás lesz. Nagy öröm számomra, hogy nagyon jól kijönnek a párommal, mert szinte minden estét együtt töltünk. Egyelőre még kétlaki életet élünk, mert mindkettőnknek van lakása, de Lacika ide járt oviba és iskolába is ide fog, de ettől még minden szabadidőnket együtt töltjük! 

-mondta a tánvművész.

kiemelt kép: RTL

Először mutatta meg válása után új szerelmét Széphalmi Juliska! – fotó

/p>