Hirdetés 

Tavaly év végén gyorsan elterjedt a hír, hogy az RTL megválik a Reggeli két műsorvezetőjétől, Lakatos Márktól és Járai Mátétól. Ekkor hatalmas felháborodást keltett a nézők körében ez a hír, ugyanis a két műsorvezetőnek rengeteg rajongója van. 

Most úgy tűnik, hogy Járai Máté mellett Lakatos Márk is visszatér az RTL-hez? Mindkét híresség egyidőben posztolt az RTL székházból fotót, ráadásul lakatos Márk egy teli bőrönddel érkezett a médiabirodalom épületébe.

Hoppá! Lakatos Márk neccharisnyában és magassarkúban üzent G.w.M-nek! – fotó

Természetesen továbbra is megoldatlan a rejtély, hogy mit keresnek az elbocsátott tévések a csatornánál, de Lakatos Márk igyekezett elviccelni a témát.

“Megjelent az egyik újságban, hogy Járai Máté újra itt ütötte fel a fejét, és felmerült, hogy vajon újra visszatért-e a csatornához. Szeretném eloszlatni az összes esetleges félreértést, ugyanis engem kértek meg arra, hogy takarítsam el innen Járai Mátét, hívjam rá a rendőröket, a biztonságaikat, úgyhogy Mission Impossible, de megcsináltam!”

-mondta a videójában Lakatos, azonban szinte biztosan nem ok nélkül érkeztek az RTL épületébe. Bizonyára ez az ok is hamarosan kiderül.

kiemelt kép: Glamour

Lakatos Márk Tóth Gabiról: „Valaki rugdossa el az érettségiig”

 

/p>