Hirdetés 

Alekosztól megszokhattuk, hogy kérdezés nélkül is elmondja a véleményét másokról, de az utóbbi időben sok negatív visszajelzést kapott, ami szerinte igazságtalan.

A görög izomceleb elárulta, hogy ő csupán görbe tükröt tart a celebvilág egyes szereplői elé, de ezt sokan hajlamosak félreérteni.

Alekosz kíméletlenül megsorozta a sztárokat! “Majkát szalonképtelen, vulgáris, morálzüllesztő, trágár előadónak tartom”

“Engem vádolnak primitívséggel, közönségességgel, amikor szalonképtelen, vulgáris kommenteket kapok. Ha perelnék értük, milliomos lennék. Amit meg Lajcsira mondtam , azt egy Stal­lo­ne-­film­ből idéztem, A bosszú börtönében hangzik el…”

– mondta a HOT! magazinnak, majd arra is kitért, hogy a VV Anettnek és Schumacher Vandának szóló randifelkérések is ilyen jellegűek voltak-e.

“Speciel nem. Anettet komoly szándékkal kerestem meg, egy igényes vacsorameghívással. Édesapám mutatta, hogy a nyilvánosság előtt keres párt, és érdemes lenne vele foglalkozni. Vanda pedig maga beszélt rólam egy videóban, hogy várja az ajánlatomat. Meg lett téve. Hasonlóan kulturáltan, mint Anettnél. Egymás után jött a két hideg zuhany. Anettnél megkaptam, hogy ótvarék vagyok, Vanda pedig azt állította, hogy a hátán szeretnék felkapaszkodni. Ezek akkora csalódások voltak, hogy megfogadtam: sztárral nem akarok ismerkedni.”

-tette hozzá Alekosz.

kiemelt kép: Facebook

Mindenki meneküljön! Alekosz visszatér a képernyőre

/p>