Hirdetés 

Tóth Gabi az utóbbi időben sok indulatot váltott ki, miután a Petőfi Zenei Díj legjobb énekesnőjének járó díjat elnyerte. Sokan elégedetlenségüknek adtak hangot, azt állítva, hogy győzelmét csak az állami médiával való kapcsolatainak köszönheti.

Gabit azzal vádolták, hogy csak kormánykapcsolatokkal nyer díjakat, de ezeket az állításokat egy TikTok-videóban próbálta cáfolni. A videóban bemutatta a számos díjat, amit zenei karrierje során szerzett- szúrta ki a Blikk.

@tothgabiofficial

Nem “kenyerem” a dicsekvés.. most sem ez volt a célom, csupán visszatekintés gyanánt…. Nélkületek ezek a díjak nem lennének❤️ Köszönöm mindenkinek❤️ #fyp✨❣️

♬ eredeti hang – Gabriella Tóth

Az énekesnő körüli vita továbbra is tart, Instagram-oldalán folyamatosan érkeznek a negatív kommentek és üzenetek.

Tóth Gabi megfogadta: Innentől minden más lesz

Erre válaszul egy hosszú szöveget írt, amelyben elmagyarázza, hogy ezek a támadások csak arra szolgálnak, hogy erősebbé tegyék őt. Emellett kifejezte elhatározását, hogy nem fogja hagyni, hogy lehangolják.

„4 évvel ezelőtt még az egyik legjobb énekesnőnek tartottak azok, akik az elmúlt években mindent bevetnek, hogy lejárassanak. Azoknak írom ezt, akik velem és mellettem vannak! Köszönöm, és remélem, mindenkinek feltűnik, hogy miről is szól ez. Annyira átlépték már a normalitás határát, hogy ha ezeket bárki elhiszi, befolyásol bárkit is, azoknak mindegy, mit csinálnak, akkor is a rosszat feltételezné rólam!

Maradok! Vagyok! Leszek! Zenélek! Ezt azoknak üzenem, akik mindent elkövetnek, hogy lejárassanak. A zene mindent átszakít, megtisztít, felemel! Kicsik és hangosak, kik a neten csaholnak! Normális emberek nem foglalkoznak az ilyen idióta cikkekkel, kommentekkel. Nagyrészt mindenki látja, hogy miről is szól ez az egész! Nagyon hálás vagyok nektek! Köszönöm, hogy velem vagytok!

És a szakmai társak miért nem állnak ki mellettem? Többször ezt a kérdést szoktam megkapni. Megértem! Senki sem szeretne balhéba keveredni, mindenki félti a saját szakmai életét. Privátban sokan kifejezik a támogatásukat. Hálás vagyok nekik is! Összetartani pedig sose fog jobban ez a szakma sem, mert mindenki építi a saját karrierjét.

Ezek a hullámok csak erősebbé tesznek, mert tudom, hogy a céljuk a lejáratás, hogy eltüntessenek, hiteltelenítsenek. Én énekelek tovább és zenélek! Isten ezt az utat szánta nekem, én pedig igyekszem méltósággal viselni ezeket az időszakokat! Szép napot mindenkinek”

írta a 24 órán keresztül elérhető Instagram sztorijában, amelyek ide kattintva érhetők el.

kiemelt kép: TV2

Tóth Gabi döntött: visszavonul!

/p>