Hirdetés 

Egy évvel ezelőtt MC Hawer és Galambos Lajos között komoly nyilvános nézeteltérés volt. Bár végül kibékültek, a mulatós sztár véleménye Lajcsiról nem változott, mitöbb most hangot is adott ennek, kimondta amit gondol a nagybeteg mulatós sztárról.

Nemrég MC Hawer és Tekknő lépett fel abban a börtönben, ahol a trombitaművész egy hónapja kezdte meg büntetését. Koczka Géza megkérdezte a börtönőröket, hogy a zenész hogyan érzi magát az intézményben.

Hatalmas fordulat! Mégis szabadulhat a börtönből a nagybeteg Galambos Lajcsi?

“Nemrég volt egy születésnapi fellépésünk Baracskán, a büntetés-végrehajtási intézetben. A közönség nagy részét börtönőrök tették ki, és nem tudom, csak nagyzoltak-e, de elmesélték,

nem igazán csípik Lajcsit, ami nem meglepő. Jól ismerem őt, biztosan fennhordja az orrát odabent is. Maradjunk annyiban, hogy Lajcsi egy milliárdos üzletember, aki zenél is.

Az elmondottak alapján úgy gondolom, nincs jó élete.  Biztos vagyok benne, hogy megviseli a helyzet. Ráadásul megbélyegezték egy életre, ami hatással lehet a jövőjére is.  Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, ennek ellenére sem kívánnék neki rosszat. Remélem, megtalálja a helyét odabenn, és becsülettel viseli a rá kiszabott büntetést.”

 – mondta el Koczka Géza a Star magazinnak.

kiemelt kép: Bors

Baj van! Összeomlott lelkileg a nagybeteg Galambos Lajcsi!

/p>