Hirdetés 

Kocsis Tibó és párja, Laci barátaik esküvőjén vettek részt Amszterdamban. Az énekes egy közös fotót posztolt a közösségi oldalára és leírta a gondlatait az átélt élményről. Bízik benne, hogy talán egyszer Magyarországon sem jelent majd problémát az, ha két ember őszintén szereti egymást.

Nincs ideje pihenni, így otthonában merül a hűsítő habokba Kocsis Tibó és párja, László

“Két nagyon jó barátunk összekötötte az életét. Amszterdamban élnek, ahol nem jelent problémát az azonos neműek házassága. 💕🌈
Dan és Csabi csodálatos emberek! Helyesek együtt, szépek és boldogok. Amikor azt látod, hogy két ember könnyes szemmel fogadalmat tesz egymásnak, aztán pedig a legnagyobb szeretettel beszélnek egymásról és boldogan vágják fel az esküvői tortát, megértesz egy nagyon fontos dolgot: a szerelem, a hűség, a család, mint egység kialakítása nem köthető csak férfihoz és nőhöz. Ezek a férfiak pontosan ugyanolyan komolyan gondolják a közös életüket, mint egy “átlagos” férfi-nő kapcsolat tagjai. Az ő boldogságuk egymással teljes, és ezzel senki másnak nem ártanak, a világ pedig szebb lesz tőlük, velük, és boldogabb.
Bár én sem voltam még meleg esküvőn, csak reménykedni tudok benne, hogy az ilyesmi nem kuriózum lesz, nem egy egzotikum, hanem a valóság.”

-írta a közösségi oldalán Tibó.

kiemelt kép: Instagram

Kocsis Tibor házasságra készül szerelmével, de gyereket egyelőre nem szeretnének: “Ha meglesz az anyagi lehetőségünk, óriási lagzit csapunk, ez biztos!”

/p>