Hirdetés 

Csepregi Évát smink nélkül nem sokszor láthatjuk. Most egy olyan történetet mesélt el az egyik podcastben, amelyben sikerült meglepnie smink nélkül az egyik rajongóját, aki szinte alig ismerte fel. 

Csepregi Éva Győzikéről: “Nagyon büszke vagyok rá, hogy én fedeztem fel…”

A Liluland vendégeként mesélte el az énekesnő, hogy egyszer kivételesen smink nélkül kellet elindulnia otthonról. Éppen a kozmetikushoz tartott ugyanis, ahová smink nélkül kellett mennie. Mielőtt a szakemberhez ért volna, betért egy cipészhez, ahol nem ismerték fel.

“Szentendrén van egy cipész. Nagyon ritkán fordul elő, hogy bemegyek hozzá, de az ajtón keresztül mindig barátságosan üdvözöljük egymást, integetünk. Egyszer történt, hogy letört a sarka az egyik cipőmnek, mondom, elviszem hozzá…”

– kezdte a történetet az énekesnő, aki be is ment a cipészhez és át is adta a lábbelit, azonban érdekes meglepetés érte őt is és a mesterembert is. 

“Mondtam, Csepregi Éva vagyok. Döbbenten rám nézett, hogy: “Úristen, van valami baj? Valami tragédia történt a családban? Mi történt magával, hát eddig mindig olyan jól nézett ki, most meg nem!”

-mesélte nevetve a művésznő, aki persze elmondta, hogy a furcsaság oka az, hogy natúr arccal érkezett. A következő alkalommal mindenesetre óvatosabb volt.

“Mondanom sem kell, mikor mentem a cipőmért, húztam két vastag vonalat a szememre. Akkor azt mondta: “Na, így már egészen más!”

-mondta az énekesnő.

kiemelt kép: Facebook

 

Kellemetlen! Csepregi Évát folyton összekeverik szintén híres kolléganőjével – videó

 

/p>