Hirdetés 

Tóth Vera arra buzdítja a kommentelőket, hogy nézzék meg Gabit egy koncerten, hallgassák meg az összekötő szövegeit, mindezt teszi utalva arra, hogy megváltozhat a róla alkotott véleményük. Az énekesnő maximálisan kiáll a testvére mellett.

Tóth Gabi számos zenei díjat nyert már és számtalan olyan koncerten van túl, ahol többezer fős közönség várta, mégis rengeteg bántó kommentet kap az interneten.

Tóth Gabi ma is rengeteg fiatalnak adott tanácsot az egyik iskolában

Annak ellenére, hogy az énekesnő képes megvédeni magát, nővére úgy érezte, hogy az ő felelőssége is, hogy kiálljon érte. A Ripostnak beszélt az érzéseiről.

“Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna. Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt. Volt, hogy Gábor visszaírt annak, aki nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Gabit, hogy: rendben, meghívunk egy kávéra, üljünk le, beszéljük meg. Az illető nemhogy nem volt erre nyitott, de még le is tiltotta őket. Ennyit a bátorságáról.”

-mondta Vera, aki kitért arra is, hogy rengetegen szeretik a testvérét.

“Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy jöjjön el velem egy budapesti plázába, kicsit kikapcsolódni. Végül beleegyezett, és milyen jól tette! 

Legalább tízen jöttek oda, ölelgették Gabit, és mondták neki, hogy ne figyeljen a rosszakarókra, ők nagyon szeretik. Két nénike legalább tíz percig simogatta a hátát, és végig arról beszéltek, mennyire szeretik őt és a munkásságát. 

Most pedig éppen Erdélyben van turnén, sokezer ember előtt lép fel egy-egy állomáson. Mindig mondom neki, hogy ezekre a sikerekre és örömökre koncentráljon, és a zenekarával végzett munkára, amivel hosszú távon művész tud maradni. Persze, Gabi tud idegesítő lenni, én is néha fejbe tudnám kólintani. Mindig is különc volt, de attól még egy szeretettel teli ember, aki nagyon tehetséges, ezt senki ne próbálja elvitatni tőle! A legrangosabb díjakat kapta meg, már 10-15 évvel ezelőtt is.”

-tette hozzá Vera, aki úgy véli, hogy Gabinak igaza van abban, hogy néha reagál és védekezik a bántások ellen, de hosszú távon hasznosabb lenne, ha megpróbálná figyelmen kívül hagyni a negatívumokat, és arra koncentrálni, amihez a legjobban ért: zenét alkotni és a rajongóinak szeretetet mutatni a művészetén keresztül.

Azoknak, akik bántják őt, pedig azt tanácsolom, jöjjenek el a koncertekre, Palkonyára, vagy máshova, nézzék meg, milyen a hangulat, milyen átkötő szövegeket mond Gabi, hogy teljesít művészként. Rögtön megváltozna a véleményük róla!

-zárta gondolatait az énekesnő.

kiemelt kép: 24.hu

Tóth Gabi megfogadta: Innentől minden más lesz

/p>