Hirdetés 

Amióta napvilágot látott a gyöngyösi horrortanya rémtörténete és ezzel kirobbant Dolly botránya, az énekesnő menedzsere P. Rita és Dolly ujjal mutogatnak egymásra. A szaporítótelepen készült videók megbotránkoztatták az egész országot. Dolly fenyegetéseket kap, lemondta a koncertjeit és törölte magát a Facebookról is.

A szomszéd állítja: “Rita és Dolly ide hordták a kutyákat szaporítani, meg főzni…”

A Story magazin most mélyebb kapcsolatokat is talált a menedzser és az énekesnő között. Kiderült ugyanis, hogy Rita és Dolly egykor még együtt tervezték a jövőjüket, mitöbb össze is akartak költözni.

“Dolly mindig azt mondta, hogy én és a szüleim vagyunk a családja, és így is viselkedett. Nálunk töltötte az ünnepeket, édesanyám és én is sokszor főztünk neki, (…) napi több órát telefonáltunk. (…) Olyan volt, mint ha az anyám lett volna

– mesélte a sztármagazinnak Rita, aki először csak jóbarát volt, majd menedzser lett és végül ő lett a Dolly Roll sztárjának végrendeleti örököse is.

A kommentelők nem hisznek Dollynak! “Remélem kap egy pár évet és letöltetik vele…”

“Tavaly végre úgy tűnt, el tudunk költözni a kutyákkal. Dolly le is foglalózott egy házat magunknak, de végül meggondolta magát. (…) Ekkor romlott meg a kapcsolatunk igazán. Nem érdekelte, mi lesz az állatokkal, velem” 

-mondta a magazinnak Rita, aki azt is elárulta, hogy ingyen dolgozott menedzserként az énekesnőnek.

“Amikor kedve volt, adott pénzt a cég költségeire, például nyomtató vásárlására, műszaki termékekre, bérleti díjra, tápra a kutyáknak. Ebből minimális összeg maradt, általában annyi, hogy ki tudjam fizetni a rezsit” 

-mondta a menedzser, aki abban is biztos, hogy már nem ő az örökös, hiszen hetekkel ezelőtt minden napcsolatot megszakítottak egymással Dollyval. Tudja azonban, hogy akire az énekesnő támaszkodik jelenleg, azt magához köti.

“Biztosra veszem, hogy a botrány első napjaiban átíratta a végrendeletét, amiben kedvezményezettnek már mást jelölhetett meg. Ugyanis akire épp támaszkodik, azt maga mellé köti.”

– tette hozzá Rita.

kiemelt kép: TV2

“Szegény Dollyka beragadt a vécébe” – úgy kellett kimenteni az énekesnőt a fellépése előtt

/p>