Hirdetés 

Dolly hatalmas botrányba keveredett a menedzserével kapcsolatban, aki állítólag számos kutyát tartott siralmas körülmények között és kereskedett velük. Ráadásul az énekesnő saját kutyái is ott voltak a horrortelepen. Az állatvédők nem kímélik az énekesnőt, aki törölte a hivatalos Facebook oldalát és a koncertjeit is lemondta – számolt be a Blikk.

Azóta Dollyt csak kétszer látták az óbudai háza környékén, és a szomszédok aggódnak érte, mert nagyon zaklatottnak tűnik.

A szomszéd állítja: “Rita és Dolly ide hordták a kutyákat szaporítani, meg főzni…”

“Nagyon sajnálom, ami Dollyval történikEgy olyan ember került ebbe a méltatlan helyzetbe, akiről még soha, semmilyen botrányos, negatív hírt nem lehetett hallani. Pedig nem ma kezdte a pályát… Borzasztó így lezárni egy életművet, nagyon szomorú, hogy belekeverik egy ilyen ügybe és meghurcolják. Sajnáljuk, borzalmas, amit átélhet. Ő, aki imádja az állatokat, sok kutyával élt együtt és jó ideig mindent megadott a négylábú kedvenceinek. Régebben sokszor sétált itt a környéken a kutyáival, és akkor jó állapotban voltak az állatok.”

-mondta el az énekesnő egyik szomszédja. A covid idején Dolly arról mesélt a lapnak, hogy spórol és ott fogja meg a pénzt, ahol tudja. Lehet, hogy ez volt az oka, hogy nem tudta ellátni a kutyáit?

“Jó ideje már nem láttuk a kutyákat. Nem kérdeztük, hogy miért. De nyilván Dolly felett is elmentek az évek, nem tudhatjuk, hogy 70-en túl bírja-e még a négylábúakkal a tempót. Na meg a covid-időszak őt is megviselhette anyagilag, hiszen csak tavaly nyáron kezdett el újra fellépni. Talán azért vihette a kutyáit arra a telepre, mert nem tudta már azt a sok állatot ellátni. De remélem, mihamarabb kiderül az igazság, és sikerül tisztáznia magát!”

-mondta el a szomszéd.

kiemelt kép: TV2

A kommentelők nem hisznek Dollynak! “Remélem kap egy pár évet és letöltetik vele…”

 

/p>