Hirdetés 

Az Opitz Barbi körüli követhetetlen szerelmi káosz továbbra sem szűnik. A szerelmével köztük lévő romantikus összefonódás csak egyre bonyolódik, ezért egyszerűen úgy tesznek, mintha minden rendben lenne közöttük.

Opitz Barbi édesapja már békülne lánya Albikájával! – videó

Tessék felkészülni, nem lesz egyszerű a sztori. A sajtóban nagy port kavart Opitz Barbi és Serleg Albert viharos szerelme. Az év végén felreppent hírek szerint a sonkádi lány bántalmazó kapcsolatban élt. Szakított szerelmével, majd újra összejöttek. Barbi édesapja is beszállt a buliba, de végül neki kellett elköltöznie a faluból, miután döbbenetes adok – kapok csata indult el apa és lánya között. Nemrég  Barbi az egyik Instagram-sztorijában elárulta, hogy ismét szakított szerelmével ám néhány órával később törölte ezt a posztot. Úgy tűnik, hogy a pár kibékült, Barbi pedig azt állította, hogy téves információkkal vezették félre, később pedig úgy döntött, hogy dolgoznak a kapcsolaton.

Opitz Barbi megmutatta apja üzeneteit! “Na ezért nem beszélek vele…” – fotó

Úgy tűnik, hogy Serleg Albert és Opitz Barbi valóban ismét egy pár és az információ nem volt átverés. Ezt bizonyítja a fiú TikTokján található legújabb videó is, melyen szerelmesen ölelkeznek, a háttérben pedig az énekesnő hangja szól, miközben egy új dalt énekel.


“Ott leszek, ahol a nap majd néha felkel, Ott, ahol pirkadatik, Ott írok neked verset, Ahol a lélek megnyugszik. Nem kell, hogy megkeress engem, Az angyalok vigyáznak rám”

-szól a dal szövege, amelyet teljesen egyértelműen Barbi írt szerelmének, azonban a lány ezt nyilvánosan megcáfolta.

„Hahó, nem én írtam a dalt, hanem a párom írta, akire nagyon büszke vagyok. Nagyon szeretjük ezt a dalt, én pedig felénekeltem. Úgyhogy mielőtt ilyen téves információval rukkoltok elő, nyugodtan kérdezzetek, nem is tudjátok mi van, de azért írtok mindenfélét.”

-írta indulatosan az énekesnő. Hogy mi lesz a folytatása a történetnek, azt nem tudni. Az azonban szinte teljesen biztos, hogy lesznek még fejezetek ebben a szappanoperában.

kiemelt kép: RTL

Hoppá! Szoborba öntötték Opitz Barbi és szerelme kezeit!

 

/p>