Hirdetés 

70 éves lett Delhusa Gjon. A Nica se perimeno című örökbecsű sláger atyja a nála 44 évvel fiatalabb párjával, Fannival él boldog párkapcsolatban. Az énekes most megismerkedésük történetét mesélte el, de beszélt a gyermekvállalás kérdéséről is.

Delhusa Gjon plasztikáztatna: „Nem szeretnék pojácának tűnni…”

Delhusa elmondta, hogy kedvese egy televíziós műsorban látta őt, ami után levelezni kezdtek. Két évig azonban egyetlen személyes randevú sem történt.

„A televízióban látott a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Levélben megkeresett, innentől kezdve két éven át leveleztünk, de egyszer sem találkoztunk” 

-kezdte az énekes. Két év után az egyik koncertje után metörtént a nagy találkozás és mindketten érezték, hogy azonnal megvolt a kémia közöttük. Később pedig minden magától jött, olyannyira, hogy most már majdnem tíz éve együtt vannak. De vajon a 44 év korkülönbség engedi-e nekik a gyermekvállalást?

„Ahogy ön is, úgy én is egészen mostanáig abban az évszázadok óta meglévő társadalmi elvárásban gondolkodtam, hogy házasság, gyerek… amit illik követni. Én is végigmentem ezen az úton, most viszont azt látom,hogy a mai fiatalok közül sokan már másféleképpen tervezik a jövőt. Lehet, hogy a házasság elavult intézmény, nem tudom, de azt gondolom, az, hogy van egy papír a kezünkben arról, hogy szeretjük egymást, hogy összetartozunk, nem erősebb kötelék, mint a szeretetből, szerelemből vállalt önkéntes kötelék.Hetvenévesen papírok nélkül is állítom, soha életemben nem voltam még ilyen szerelmes. Szerelem, mondom, pedig amit egymás iránt érzünk, ami minket összeköt Fannival, az ennél sokkal több”

– idézte Delhusa szavait a Story magazinnak adott interjúból a Blikk.

„Az egészségem, a vitalitásom megengedné, hogy a három fiam mellé jöjjön egy negyedik gyerek, de őszintén megmondom, félek tőle.

Nem tudom, lenne-e még erőm, türelmem hozzá. Azt tapasztalom az unokámnál, hogy három-négy órát szívesen játszom vele, de utána elég, megyek a dolgomra. Tudom, hogy Fanni – ahogy mindent az életben – a gyerekkel kapcsolatos tennivalókat is levenné a vállamról, de egyelőre vele teljes egyetértésben abban maradtunk, nem szeretnénk gyereket.”

-tette hozzá az énekes.

Orbán Viktor is köszöntötte

A 70 éves Delhusa Gjon születésnapjáról Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor sem feledkezett meg, aki díszoklevélben köszöntötte az énekest.

„Meglepődtem.. Köszönöm!”
-írta a születésnapját ünneplő legenda.

kiemelt kép: Facebook

Delhusa Gjon pénzt adott kölcsön Zámbó Jimmynek, sosem látta viszont

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading