Hirdetés 

Marics Peti nem igazán sikeres a tartós párkapcsolatok terén. A fiatal énekes maga mesélte el, hogy annak idején mennyire megalázta az első nagy szerelme, majd köztudott, hogy Tóth Andival sem alakult jól a hosszútávra tervezett kapcsolata.

Fotón a bizonyíték: Vele vigasztalódott egy ágyban Marics Peti!

Az énekesnő és Marics Peti már a közös otthonukat is kiválasztották, azonban ezt követően nemsokára jött a szakítás, amiről Tóth Andi az egyik műsorban Osváth Zsoltnak azt mondta, hogy Marics Peti nem érett még egy komoly kapcsolatra- írta a story.hu.

Ezután pár hétig arról lehetett hallani, hogy az énekes éli az életét, bulizik 0-24 órában, majd jött a következő nagy szerelem. Az ifjú színésznő, Kovács Gyopár és Marics Peti szerelme gyorsan kiderült annak ellenére, hogy ők maguk soha nem erősítették meg, hogy egy pár lennének, de minden jel egyértelműen erre utaltak: rengetegen látták együtt, a közösségi oldalaikon kölcsönösen kedvelték egymás képeit, ez pedig Peti esetében nagyon ritka. Ráadásul készült egy olyan árulkodó fotó is, ahol Gyopár egy ValMar-koncerten, a kulisszák mögött Milán barátnőjével együtt bulizik Peti pulcsijában. Most azonban úgy tűnik, hogy a nagy szerelem véget ért, mivel a fiatal hírességek már nem követik egymást az Instagramon, mitöbb a korábban adott lájkok is eltűntek, emellett a színésznő nyilvános oldala privátra vált. Persze nem kizárt az sem, hogy csak szeretnék az életükből szinte teljesen kizárni a nyilvánosságot a kapcsolatukból, de ha mégsem, akkor az azt jelenti, hogy Marics Petinek egy újabb kapcsolata ért véget.

/p>