Hirdetés 

Jelenleg Zalatnay Cini egy kutyával és hat macskával él otthonában. Ő azonban nem bánná, ha tovább bővülne a család, és már meg is tette az első lépéseket ezzel kapcsolatban.

Döbbenetes: Amatőr meztelen képek kerültek elő Zalatnay Ciniről! A rajongók lehidaltak…

A népszerű énekesnő újabb örökbefogadáson gondolkodott el. Az állatkertünk nemrég ünnepelte 157. születésnapját. A nagy nap alkalmából szeretné a legendás énekesnő felköszönteni az intézményt és egyben megkérni Hanga Zoltán sajtószóvivőt, hogy ajánljon neki egy olyan állatot, amelyre örökbefogadás vár.

Persze csak névlegesen, mert már kész állatkert van otthon

– mondta a Blikknek Zalatnay Cini.

“Jelenleg van a vizslám Panka, aki olyan szeleburdi, mint én öregkoromra. Mellette pedig van hat macskák, akikből három migráns, vagyis csak fogták és besétáltak hozzám, itt akartak letelepedni. Egyik éjjel a barátnőm ébresztett, hogy ott ül a rekamén három tenyérnyi cica, na ők Szimba, Bambi és Krampusz. És van még Lili, aki egyébként fiú, ő is csak besétált, mint Széli, a proli, aki szintén csak úgy jött és, ha kipaterolom a kocsiból, megsértődik. És velünk él még Nózi cica, aki egy kedves emlék, hiszen elhunyt barátnőm elárvult macskái közül az egyik. És ugye ne felejtkezzünk el Manóról, a lovamról, aki nemrég nagyon beteg volt, de szerencsére teljesen meggyógyult. Szóval ugye, hogy jöhet egy örökbefogadott jószág?”

-mondta határozottan Cini.

kiemelt kép: TV2

Zalatnay Sarolta sosem folyamodna plasztikai megoldásokhoz – méltósággal öregszik

/p>