Hirdetés 

Csobot Adél és Istene Bence a vidéki élet mellett döntöttek, így már hónapok óta dolgoznak a balaton környéki családi házuk felújításán. Bence rendszeresen megosztja a követőivel az átalakítás pillanatait, de akkor sem retten meg, ha neki kell vésőt ragadnia.

Ennyi volt, Istenes Bence visszavonul? “Azt érzem, hogy ez már nem is én vagyok…”

Minden részletet Adéllal együtt terveztek meg otthonukban, és eddig minden gördülékenyen ment, azonban most kiderült, hogy egy valamiben nagyon nem értenek egyet. Ez pedig a hálószoba tetőablaka, amelyre a videójukban felhozták a prot és kontrát is. Adél és Bnece a rajongók véleményére is számítanak, hogy meg tudják hozni a végső döntést.

“Van egy dolog, ami az építkezés óta folyamatosan téma nálunk és nincs egyetértés ebben: a hálónkban legyen-e tetőablak. Én nagyon szerettem volna, szerintem a többi helységhez képest itt emiatt egy picit sötétebb lesz, mert az a fényforrás hiányzik. Adélnak az volt az ellenérve, hogy nagyon kopog majd az eső…”

-mondta Bence, majd Adél gyorsan át is vette a szót.

 „Először én is azt gondoltam, hogy nagyon jól nézne ki. Besütne a nap, éjszaka lehetne lefekvéskor nézni a csillagokat.”

-mondta Adél, aki elárulta, hogy mitől bizonytalanodott el:

“Volt aki azt mondta, hogy zavaró tud lenni, ha az ágyadban alváskor éjszaka rossz idő van, és kopog a jég vagy az eső az ablakon, akkor az nyilván sokkal hangosabb, mintha nem lenne ott ablak. Ezért hoztam meg ezt a döntést, amit utólag kiderült, hogy rosszul hoztam meg, és nem kellett volna” 

-mesélte el az énekesnő, aki elárulta azt is, hogy ahányszor az ablakok szóba kerülnek, Bence annyiszor dörgöli az orra alá ezt a sztorit, persze csak viccesen.

kiemelt kép: RTL / Facebook

Nagy az öröm! Istenes Bence boldogan, ujjongva jelentette be: “Jön a következő…”

/p>