Hirdetés 

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása mellett senki nem megy el vélemény nélkül az országban. Az énekesnő hirtelennek tűnű párcseréje igazi gyűlöletcunamit zúdított az énekesnőre. A vélemények hangosak, több ismert ember is kimondta, amit gondol, de a kommentszekciók sem kímélik Gabit.

Ennyi volt, Tóth Gabi végleg búcsúzik! “Elérkezett az idő…”

Sebestyén Balázs a rádióműsorában döngölte földbe az énekesnőt, Pottyondy Edina ledózerolta mindekttőjüket Krausz Gáborral együtt, míg Kajdi Csaba a szokásához híven az öreg Cylán keresztül közölte humorosan a gondolatait. Tóth Gabi testvére, Vera finoman egy rövid idézettel fejezte ki az álláspontját az eseményekkel kapcsolatban. Instagram sztorijában a botrány kirobbanásának másnapján csak ennyit írt egy fotóval párosítva:  

“Az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk egymásnak.”

Aki eddig védte…

Akad olyan közszereplő is, aki rendszeresen védelmébe vette a sokat bántott Tóth Gabit. Ábrahám Róbert műsorvezető tényleg sokszor állt az énekesnő mellett, most azonban ő sem kímélte:

“Jó viszonyban vagyunk Gabival, a férjével, Krausszal is. Nagyon sokszor kiálltam és megvédtem Gabit, amikor azért támadták, amiért a másik oldalon színészeket, énekeseket, hírességeket az égig emelnek. De miért kellene sajnálnom, hogy egy ilyen helyzetben rajta köszörülik a nyelvüket, álszentnek nevezik és gúnyolódnak ezen a jelenségen, amikor azzal a csávóval mutatkozik pár nappal később, akivel megcsalta a férjét? Ezen mit kellene sajnálnom? Gabinak meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért, és nem mindig abban a kényelmes áldozati pózban mondani, hogy jaj, mindenki ellenem van, mindenki bánt. Amikor ennek volt igazságalapja, akkor mindenki, aki tehette, kiállt mellette. De egy ilyen helyzeten nincs mit védeni, itt nem ő az áldozat, hanem a kislánya és Krausz. Ez ennyire pofonegyszerű…

Joggal nevezik álszentnek, mert az is.”

-idézte a Blikk a műsorvezetőt.


Ábrahám Róbert eddig védte, most ő sem kímélte Gabit (Fotó: Origo)

kiemelt kép: TV2

8 hónapja mondta Tóth Gabi a “fricskás fiúkról”: “Kihajtották belőlem a szuflát rendesen” – videó

/p>