Hirdetés 

Polgár Árpád és felesége, Tünde videói a YouTube-on nagyon népszerűek. A házaspár utazási tanácsokkal látja el követőit, de sokszor csak sztoriznak a múltjukról vagy épp jelenükről. A milliárdos vállalkozó most meglepte a rajongókat, elárulta ugyanis a titkot, amit mindenki szeretne tudni.

Polgár Árpád döbbenetes vallomása:”Első millióm megszerzése bűncselekményhez kötődik” – videó

Mindenki álma egy tehermentes ház, egy jó kocsi és mellé egy vastag bankszámla – persze mindez az egészség és a családban uralkodó szeretet után. Polgár Árpád szerint pedig ez bárki számára elérhető, de legalábbis nem lehetetlen. A műkincskereskedő ezúttal egy bolhapiacról jelentkezett be.

“Azt gondoljátok, hogy ez lehetetlen? Hogy nektek nem lehet ilyen szerencsések? A bolhapiac mindenkinek szabad vadászterület. Ez az a hely, ahol te is kincset találhatsz, ha időt és energiát szánsz rá. Te is lehetsz olyan, aki ilyen nagy értékű kincseket talál a lomok között!”

– mondta el Árpád a legutóbbi videójában, aki a saját szerencsés pályakezdését is említette a milliomosok világában, majd megosztott néhány praktikus tanácsot azzal kapcsolatban, hogy mire kell odafigyelni a bolhapiacokon és felhívta a figyelmet arra, hogy érdemes nyitott szemmel járni ezeken a helyeken, mert könnyen megüthatjük a főnyereményt.

kiemelt kép: RTL

Polgár Árpád családi drámája: “Ádám üvölt, lek*rvázza-aranyásózza Tündét(…)én meg szenvedek középen”

/p>