Hirdetés 

Gáspár Győző egy ideje szakított már a kalsszikus értelemben vett „celeb – énjével”, Győzikével. A showman napjainkban is a társaság középpontja, ma is csillog, ma is utánozhatatlan, azonban mindemellett úgy érzi: ideje komolyabb területeken is feladatokat teljesíteni, a társadalom minél hasznosabb tagjává válni.

Bulvárforradalom: Gáspár Győző szakított Győzikével!

Erről szólt többek között a legutóbbi bejegyzése az Instagramon, ahol arról írt, hogy több éve már annak, hogy közügyekkel és társadalmi kérdésekkel kezdett el foglalkozni.

„Több mint egy éve már annak, hogy úgy döntöttem, megpróbálok úgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett komolyabb ügyekkel is foglalkozhassak. Elkezdtem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni, miközben folyamatosan tanulom azt, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika és mindazok a közös dolgok, amelyek meghatározzák az életünket.”

-írta Győző a bejegyzésben, majd hozzátette, hogy ezzel a lépésével nyilvánosan  felvállalt egy értékrendet is.

„Ez egyben egy értékrend, egy világnézet felvállalása is. Ugyanolyan alapjog, mint bármelyik másik, és ami kijár minden állampolgárnak Magyarországon – azaz nekem is.”

-folytatta a showman. Gáspár Győző változásra buzdít, egyben leírja, hogy a Tranzit Fesztiválon egy befogadó, nyitott közösség részévé válhatott, amiért nagyon hálás.

„(…)szeretném hálásan megköszönni több ezer embernek és minden jó szándékú médiamunkásnak, hogy pozitívan szóltak a hétvégi Tranzit fesztiválról, amelyre tanulni, ismerkedni, kapcsolatokat építeni mentem el, és ahol egy nyitott, támogató környezet fogadott.”

-zárta sorait a Romantic frontembere.

kiemelt kép: Instagram

Gáspár Győző beolvasott a hírességeknek: „A magyar celebek nagy többsége borzalmasan álszent”

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading