Hirdetés 

Gáspár Győző sosem rejti véka alá, amit gondol. Ezúttal sem tette, hanem kendőzetlenül kimondta a véleményét a hazai celebvilágról. A showmant az sem érdekli, ha ez sokaknak nem tetszik, ő bizony ezt akkor is így gondolja.

Dráma: Rosszul lett, majd elájult Gáspár Győző, leállították a forgatást! – videó

Gáspár Győző híres arról, hogy másokról és a világról is elmondja a véleményét. Szerinte azért szeretik még mindig az emberek, mert mindig is nyíltan és őszintén beszélt az életéről, míg sok híresség nem ennyire őszinte a közösségi médiában.

Rólam nincs szexuális videó, mint egyesekről. Sosem álszenteskedtem…

-kezdte a showman, majd így folytatta:

“Én az ilyet nem szeretem – csak az idill és a jóság, ugyan már. Minket egy ország látott veszekedni, mi ilyenek vagyunk. Valaki elfogadja, valaki nem. Ehhez képest a magyar celebek nagy többsége borzalmasan álszent. Ezt nem verik nagydobra, nem kerül borítóra, bezzeg az én adócsalásom éveken keresztül ment a címlapokon. Kicsontoztak a napilapok, a hetilapok, mindenki.” 

-mondta Gáspár, majd felhozta, hogy a hírekben többször is előfordult, hogy egyes drog- adócsalás, vagy épp szexuális botrányokkal kapcsolatban nem derül ki a híresség neve.

Manapság ez már személyiség- és jogsértő. Bezzeg amikor engem adócsalónak neveztek, akkor még nem volt jogsértő. Hagyjuk már!

– akadt ki Győző a Star Magazinnak adott interjújában.

kiemelt kép: TV2

Itt vannak a fotók: Újra feleségül vette Gáspár Győző Bea asszonyt!

/p>