Hirdetés 

A napokban írtunk arról, hogy G.w.M rajongói tömegesen varratják fel különböző testrészeikre a rapcsászár nevét, dalszövegeit, de van, aki az arcképét is. Most újabb magyar sztár bukkant fel, aki elmondhatja ugyanezt. A Király méltó utódja, Peter Srámek büszke rá, hogy a rajongásukat ebben a formában is kifejezik a rajongók.

Peter Srámek számára minden Háfra Marival való találkozása örök emlék marad – videó

A Király című sorozattal óriásit ugrott Zámbó Jimmy népszerűsége. Most még azok a fiatalok is hallgatják a 22 éve elhunyt énekest, akik azelőtt sosem. Jimmy persze “magával rántotta” a tehetséges fiatal énekest, Peter Srámeket, aki a sorozatban a kifejezetten erre a történetre írt dalokat énekelte, ezzel a filmbéli Királynak kölcsönözve a hangját. Peter rajongói most többen is úgy döntöttek, hogy rajongásuk tárgyát megörökítik a testükön is és elmentek a tetováló szalonba, ahol magukra varratták az örök emléket. Mindezzel kapcsolatban Srámek ezt írta a közösségi oldalán:

“Úgy gondolom, hogy ezt meg kell osszam veletek, annyira meghatódtam, mikor megláttam a kedves rajongóim karján az aláírásom, és a dalaiomból egy két versszakot hogy magukra tetováltatták,ezt az érzést szavakkal leírni nem tudom❤️❤️❤️ Annyira hálás vagyok kivétel nélkül az összes rajongóimnak, hogy mellettem vagytok és így szerettek engem❤️ mindig boldoggá tesztek mikor a színpadról lenézve, látom a boldog mosolygós kedves arcotokat, ahogy néztek rám❤️Köszönöm imádlak titeket❤️☺️👑
-írta a Fonogram-díjas énekes, aki megosztotta a fotókat is.
kiemelt kép: Instagram

/p>