Hirdetés 

A Tények nemrég beszámolt arról az esetről, amikor egy ügyfél Győr mellett felháborodottan kapanyéllel bántalmazott egy autószerelőt, mert elégedetlen volt a munkájával. Az eset sokakat megrázott, de Alekosz kiállt a támadó mellett.

Alekosz kigyúrta magát és nem irigykedik, megosztotta edzéstervét rajongóival

A görög botrányhős kimondta a véleményét, leírta, hogy ő nagyon ideges lett volna, mert az autószerelők mindent megtehetnek. Egy hosszú Facebook-posztban részletesen kifejti, miért nem kedveli ezeket a szakembereket.

“Most hallottam a hírekben, hogy Győr mellett fejbe kaptak egy autószerelőt mert elrontotta a munkát. Mondjuk énis fejbekaptam volna, olyan rafináltak ezek, hogy elsem hiszed. Mint a cirkuszosló! És ezmég csak a kezdet. A 21. század proletárjai. A segge állandóan kint van, messziről hirdeti, hogy nem kultúrember. A falon olajos női keblek, pedig futná neki valódira is! ..a sok mókolás után. Iszik állandóan, kocsmába jár, sört iszik és kuglizik. Márkákat szidja, ami neki van, az a jó. Opel.Ha nőt lát, akkor fütyül minta bakter. Ha olajcserére viszed, 4 liter helyett, 5-öt rendel. A többit ellopja. Ha nincs baj, csinál. Összejátszik az Unix-ossal. Telefonján kinyithatós bőrtok, androidos. Igen ízléstelen. Színházakat, kívülről sem lát. Elegem van az autószerelőkből! Kuglizó olajos bamba banda. Ez a véleményem róluk!”

– írja Alekosz.

kiemelt kép: Facebook

A legnagyobb Jimmy rajongó, Alekosz a Király csepeli házából jelentkezett be! – fotó

/p>