Hirdetés 

2021-ben hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után hunyt el a kitűnő zenész – dalszerző – énekes, Siklósi Örs, az AWS egyik alapító tagja, egyben frontembere. A fiatal zenész szeptember 4-én töltötte volna be a 32. életévét…

„Mintha megjósolta volna a saját halálát” – hátborzongató lett Siklósi Örs utolsó előtti dala

Az AWS zenekar természetesen megemlékezett néhai frontemberéről.

“Feltételezhetnénk akár azt is, hogy ennyi idő után könnyebben lehet venni ezt a mai napot. Hogy az idő segít, az élet megy tovább. Ennek ellenére a valóság az, hogy már a levegőben benne volt, hogy valami közeledik, valami jön és egyszer csak megérkezett és óhatatlanul az ember elméjébe fészkelte magát a gondolat, milyen is lehetett volna ez a nap, ha még itt vagy velünk, milyenek is lehettek volna a napjaink veled és nem nélküled.
Viszont tudjuk, hogy ez a nap nem erről szól igazából, hanem arról, hogy 32 éve, ezen a napon láttad meg a napvilágot és ezen a napon kezdődött el minden.
Mit szólnál, ha megnéznénk hogyan ünnepelte több ezer ember Siklósi Örs életét?
Boldog születésnapot Örs!”
-írta a zenekar a közösségi oldalán.

Takács-Koltay Vilmos gitárművész egykori jóbarátjáról emlékezett meg a közösségi oldalán, a fotón pedig látható a nagyszerű énekes síremléke.

“Koccintanék veled ma a szülinapodon, de motorral jöttem, úgyhogy nyugodtan idd ki ezt a kis Jacket, pajtásom, mind az utolsó cseppig a tiéd!


🖤🤍

-idézte a Ripost az Örsnek írt megható sorokat.

Mint kiderült, az AWS új énekessel fojtatja a zenei pályát. Stefán Tamás a zenekar legújabb klipjében debütált.

“Örs nélkül soha nem leszünk az a zenekar, akik előtte voltunk, ezt mi is tudjuk. Viszont mi leszünk az a zenekar, akik életünk két legnehezebb és legtragikusabb éve után, talán végre először tudunk mosolyogva a jövőre tekinteni, és akik mindig a zsigereikben fogják hordozni azokat az értékeket, amiket mindig is szerettünk volna képviselni”

írta hivatalos közleményében a zenekar.

kiemelt kép: Facebook / AWS 

 

Így búcsúzott ByeAlex az AWS elhunyt énekesétől: „Konkrétan mindjárt sírok! Ez tragédia!”

/p>